EUROLYGA

„Lietuvos ryto“ naujokų „apšilimas“: viešnagė kino premjeroje

Vilniaus „Lietuvos ryto“ naujokams Miltui Palacio ir Tomislavui Zubčičiui ketvirtadienį netrūko veiklos. Jie atskrido į Lietuvą, oro uoste žurnalistams davė pirmuosius interviu, o vakare su visa ekipa apsilankė prekybos ir pramogų centre „Ozas“, „Lietuvos ryto“ sirgalių zonoje bendravo su klubo aistruoliais, dalino autografus ir apsilankė kino filmo „Tyli naktis“ premjeroje.

Komandos naujokams Miltui Palacio (dešinėje) ir Tomislavui Zubčičiui (kairėje) klubo sporto direktorius Martynas Purlys įteikė „Lietuvos ryto“ marškinėlius.<br>D. Umbrasas
Komandos naujokams Miltui Palacio (dešinėje) ir Tomislavui Zubčičiui (kairėje) klubo sporto direktorius Martynas Purlys įteikė „Lietuvos ryto“ marškinėlius.<br>D. Umbrasas
Daugiau nuotraukų (1)

Linas Jocius

Jan 18, 2013, 10:04 AM, atnaujinta Mar 13, 2018, 6:28 PM

Prieš ją klubo naujokams Miltui Palacio ir Tomislavui Zubčičiui klubo sporto direktorius Martynas Purlys įteikė „Lietuvos ryto“ marškinėlius.

Abu krepšininkai džiaugėsi turininga diena ir vakaru - jiems tai puiki proga susipažinti su komandos draugais ir pirmą kartą pabendrauti su klubo sirgaliais. Abu komandos legionieriai tikino nuovargio nejaučiantys, priešingai - smalsu pažinti miestą, aplankyti naujas vietas.

Renginiu džiaugėsi ir ekipos senbuviai, komandos kapitonas Steponas Babrauskas ir Renaldas Seibutis.

„Visada smagu kartu su komandos draugais pabendrauti ir už krepšinio aikštės ribų, ypač tokiuose renginiuose. Susitikome su sirgaliais, pažiūrėsime naują filmą. Vakaras neeilinis, proga trumpam užmiršti sportininko rutiną“, - kalbėjo „Lietuvos ryto“ lyderis R. Seibutis.

S. Babrauskas pridūrė, kad laisvalaikiu kartais apsilanko kino teatre, o čia puiki proga visai komandai kartu pažiūrėti filmą, vėliau po jo bus ką aptarti su ekipos draugais, pasidalinti įspūdžiais.

Norėdami komentuoti turite prisijungti.
Spauskite mygtuką „VISI KOMENTARAI“ ir reikškite savo nuomonę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.