EUROLYGA 2023

M. Purlys: „Nesiruošiame laidoti šio Vilniaus „Lietuvos ryto“ sezono“

Tris naujokus įsigijęs Vilniaus „Lietuvos rytas“ ne tik nelaidoja šio sezono, bet ir deda pamatus ateinančiam. Tiek Patricko O'Bryanto, tiek Tomislavo Zubčičiaus kontraktuose yra numatyta galimybė po šio sezono juos pratęsti, tačiau ar tai įvyks, priklauso tik nuo pačių aukštaūgių. Anot sostinės klubo vadovų, T. Zubčičiaus ir Miltono Palacio atvykimas jau suteikė impulsą komandai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-01-30 23:42, atnaujinta 2018-03-12 22:16

„Permainos yra tam, kad kovotume iki galo ir Jungtinėje lygoje, ir LKL čempionate. Turime gerai pasirengti LKL finalams. Su žaidėjais sutartys sudarytos su galimybe pratęsti ir kitam sezonui. Jeigu krepšininkai save pristatys gerai, jie čia pasiliks ir kitąmet“, - apie naujus vėjus Vilniaus „Lietuvos ryto“ ekipoje „Lietuvos ryto“ televizijai kalbėjo klubo direktorius Martynas Purlys, kuris pabrėžė, kad vilniečiai šiame sezone kovos iki galo.

„Tikrai nesiruošiame laidoti šio sezono“, - pridūrė M. Purlys.

„Lietuvos ryto“ klubui iškritus iš Eurolygos bei patyrus skaudžių pralaimėjimų Jungtinėje lygoje supurtė permainos. Ekipą paliko Leonas Radoševičius, o vėliau ir vilčių nepateisinęs Predragas Samardžiskis.

„Mes ganėtinai ilgą laiką ieškojome pamainos P. Samardžiskiui. Sutartys yra tokios, kad mes negalime viduryje sezono jų nutraukti, nemokėdami kompensacijos. Sužinoję, kad „Crvena Zvezda“ juo domisi, mums pavyko susitarti tarpusavyje ir sutaupyti pinigų. Taip mes atsisveikinome su P. Samardžiskiu, kuris nepateisino vilčių ir įsigijome naują žaidėją“, - kalbėjo M. Purlys.

„Lietuvos ryto“ ekipoje jau porą savaičių treniruojasi du naujokai – Tomislavas Zubčičius bei Miltas Palacio. Abu krepšininkai jau spėjo rungtyniauti. Ketvirtadienį prie vilniečių ekipos prisijungs dar vienas naujokas – aukštaūgis Patrickas O'Bryantas.

„Su M. Palacio atėjimu į komandą atradome ramybę. Gerai pasijautė ir Janis Blūmas, kurio pečių nebeslegia psichologinė įtampa. Dabar jis daugiau atlieka atakuojančio gynėjo funkcijas ir neturi galvoti apie tai, kad organizuoja atakas ir aikštėje mąsto už kitus. M. Palacio tvarkingai laiko savo rankose žaidimo gijas. Mes pagaliau įsigijome tikrą įžaidėją, kuris kontroliuoja komandą“, - naujais „Lietuvos ryto“ pirkiniais džiaugėsi M. Purlys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: A. Valinskas ir A. Zuokas apie rinkimus ir vatnikus