EUROLYGA 2023

V. Romanovas: „Eilinį kartą skaudu dėl žmonių, stovinčių prie Kauno valdžios vairo“

Iš Kauno „Žalgirio“ besitraukiantis verslininkas Vladimiras Romanovas Kauno miesto savivaldybę kaltina nesilaikant žodžio ir dėl savo sprendimo trauktis iš klubo nesigaili. Anot jo, „Žalgiris“ dabar turėtų atitekti veteranams, skelbiama portale kauno.diena.lt

Anot V. Romanovo, „Žalgiris“ dabar turėtų atitekti veteranams.<br>P. Mantautas
Anot V. Romanovo, „Žalgiris“ dabar turėtų atitekti veteranams.<br>P. Mantautas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 9, 2013, 11:13 AM, atnaujinta Mar 12, 2018, 7:05 AM

„Po susitikimo su Kauno miesto savivaldybės meru, kuris organizavo savo veiklos šou, aš supratau, kad teisingai vykdau savo sprendimą – kaip ir anksčiau, žadėjau perduoti „Žalgirio“ klubą veteranams. Nes melagiai, kurie viešai skelbia, kad jie už „Žalgirį“ ir nori jam padėti, bet nepadeda vien dėl to, kad klubas yra nuosavas, ieško priežasčių, kaip nesilaikyti tų pažadų.

Savivaldybė, prisidengusi jai advokataujančiomis personomis, aiškina, kad negali padėti „Žalgiriui“, nors su juo yra pasirašiusi trejų metų sutartį kasmet skirti po 5 mln. litų. Prisidengdami, kad čia yra mokesčių mokėtojų pinigai, jie nevykdo įsipareigojimų komandai, bet drąsiai tuos pinigus švaisto visokiems projektėliams, nešantiems pelną valdininkų kišenei.

Tikraisiais krepšinio fanais aš neabejoju. Eilinį kartą skaudu dėl žmonių, stovinčių prie Kauno valdžios vairo, kurie nuolat netesi duotų pažadų“, - rašoma portale kauno.diena.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.