EUROLYGA 2023

M. Palacio: „E. Bendžių vadinu K. Durantu“

Puikus lengvojo puolėjo Eimanto Bendžiaus pasirodymas Jungtinės lygos mače prieš Talino „Kalev“ nenustebino sostinės ekipos įžaidėjo Miltono Palacio. E. Bendžius per antrąją susitikimo pusę pelnė 17 taškų ir padėjo ekipai įveikti estų komandą 95:73 (11:16, 20:18, 35:18, 29:21).

Miltonas Palacio savo ekipos draugą Eimantą Bendžių vadina Kevinu Durantu.<br>M. Kulbis
Miltonas Palacio savo ekipos draugą Eimantą Bendžių vadina Kevinu Durantu.<br>M. Kulbis
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 11, 2013, 9:51 AM, atnaujinta Mar 12, 2018, 5:04 AM

„Rungtynių pradžioje atrodėme nekaip, ypač pirmame kėlinyje. Tačiau vėliau atsitiesėme - gerai gynėmės ir pataikėme metimus.

Eimantą Bendžiu vadinu K.D. - Kevinu Durantu. Dažnai su juo juokauju. Jis sunkiai dirba treniruotėse ir pasitiki savo jėgomis, kai išbėga į aikštelę. Visada ieškau galimybės jam perduoti kamuolį, nes žinau, kad puolėjas gali tiksliai atakuoti krepšį“, - kalbėjo M. Palacio.

Pats 22 metų E. Bendžius nebuvo linkęs sureikšminti savo indėlio. Krepšininkas per kiek daugiau nei 15 minučių pelnė 17 taškų ir buvo vienas rezultatyviausių krepšininkų „Lietuvos ryto“ gretose.

„Sužaidžiau gerai ir prieš „Astana“ ekipą, tačiau nereikia sureikšminti tų dvejų rungtynių. Stengsiuosi žaisti kuo geriau, žinoma, būtų labai gerai, jei ir toliau man taip sektųsi.

Gerai apšilau, išėjau, komandos draugai negailėjo perdavimų, mečiau ir tiesiog pataikiau“, - po mačo kalbėjo E. Bendžius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.