EUROLYGA 2023

D. McGrathas atvyko į Kauną, tačiau sutarties su „Žalgiriu“ dar neturi

Ibrahimui Jaaberui palikus Kauno „Žalgirį“, klubas neatmeta galimybės, jog artimiausiu metu jam bus surasta pamaina. Realiausiu kandidatu sustiprinti Lietuvos čempionų klubą yra Donnie McGrathas. 28 metų 193 cm ūgio gynėjas naktį iš pirmadienio į antradienį jau atvyko į Lietuvą ir nuo šiol treniruosis kartu su kauniečiais, skelbia dienraštis „Kauno diena“.

Į Kauną atvykęs D.McGrathas šį sezoną atstovavo Salonikų PAOK klubui.<br>PAOKBC.gr
Į Kauną atvykęs D.McGrathas šį sezoną atstovavo Salonikų PAOK klubui.<br>PAOKBC.gr
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 12, 2013, 11:33 AM, atnaujinta Mar 12, 2018, 2:52 AM

Sek sporto naujienas socialiniame tinkle „Facebook“!

„Ne paslaptis, kad išvykdamas Ibrahimas pasielgė labai neįprastai. Nors daugeliui tai kelia nuostabą, galiu atsakingai pareikšti, kad krepšininkas grąžino visus pinigus, kuriuos mes buvome į jį investavę. Žaidėjas grąžino net buto nuomai skirtas lėšas bei nusprendė pats apsimokėti bilietą atgal į Jungtines Valstijas. Susiklosčius tokiai situacijai, su treneriu svarstėme, ką reikėtų daryti“, - dienraščiui  „Kauno diena“ pasakojo „Žalgirio“ sporto direktorius Vitoldas Masalskis.

Jo teigimu, klubas rinkosi iš kelių kandidatūrų, tačiau pagrindinę iš karto teko atmesti. Į „Žalgirio“ akiratį buvo papuolęs 26-ejų metų amerikietis Jeremy Pargo, tačiau jis buvo per brangus. Praėjusius metus Klivlendo „Cavaliers“ klube užbaigęs amerikietis, vasario 7-ąją pasirašė dešimties dienų kontraktą su kitu NBA klubu Filadelfijos „76-ers“.

Šį sezoną D. McGrathas atstovavo Salonikų PAOK ekipai. Graikijos čempionate  per rungtynes jis rinko po 13,9 taško, atkovojo 2,5 kamuolio ir atliko po 3,9 rezultatyvaus perdavimo.

Krepšininko sutartyje su Graikijos klubu numatyta, jog algoms vėluojant penkiolika dienų, jis gali netrukdomai palikti PAOK ekipą. Teigiama, jog komandoje atlyginimai vėluoja apie du mėnesius, tad D. McGrathas nusprendė šia teise pasinaudoti. Toks krepšininko sprendimas ypač papiktino PAOK klubo prezidentą Branislavą Prelevičių, kuris žūtbūt stengiasi išlaikyti sėkmingai šiemet rungtyniaujantį gynėją.

„Žalgirio“ klubo vadovai „Kauno dienai“ patvirtino, kad D. McGrathas Lietuvoje žaistų už mažesnį nei 25 tūkst. JAV dolerių per mėnesį atlyginimą.

Naujus žaidėjus Eurolygos turnyre klubai gali registruoti iki vasario 20 dienos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.