EUROLYGA 2023

Kalbos apie išvyksiančius žaidėjus stebina pačius „Žalgirio“ krepšininkus

Kas iš tikrųjų vyksta Kauno „Žalgirio“ klube? Komandos vadovai skambina pavojaus varpais ir skelbia, kad finansinių sunkumų prispausta ekipa pradės byrėti, o pačius klubo krepšininkus tokios kalbos stebina ir glumina. Kauno ekipos sporto direktoriaus Vitoldo Masalskio paskleista žinia, kad „Žalgirį“ gali palikti keturi krepšininkai, pribloškė komandos žaidėjus. Pirmadienį į treniruotę susirinkę „Žalgirio“ nariai negalėjo nieko pasakyti apie savaitės pabaigoje galbūt išvyksiančius kai kuriuos krepšininkus.

Kauno komandos žaidėjai ruošiasi Eurolygos rungtynėms su Bambergo „Brose“.<br>M. Patašius
Kauno komandos žaidėjai ruošiasi Eurolygos rungtynėms su Bambergo „Brose“.<br>M. Patašius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 12, 2013, 9:23 PM, atnaujinta Mar 12, 2018, 1:37 AM

Skelbiama klubo krizė kelia dar daugiau klausimų, nes į Kauną jau atvyko Ibrahimą Jaaberą pakeisiantis Donnie's McGrathas. Be to, paaiškėjo, kad „Žalgiris" vedė derybas su NBA rungtyniaujančiu 26-erių amerikiečiu Jeremy Pargo.

„Turėjome pusantros laisvos dienos, todėl dar nieko nežinau. Pažiūrėsime, kas ten vyksta. Išgąsdinote mane“, - žurnalistų paklaustas apie finansinę „Žalgirio“ krizę „Lietuvos ryto“ televizijai teigė Darjušas Lavrinovičius.

 „Žalgirio“ savininkas Vladimiras Romanovas praėjusią savaitę Kauno miesto savivaldybėje tvirtino, kad klubas krepšininkams skolingas 25 milijonus litų ir pridūrė, kad parduoda klubą. Neseniai pasigirdo kalbos, kad ekipą dėl vėluojančių atlyginimų gali palikti keturi žaidėjai.

„Jeigu per šią savaitę neišspręsime problemų, tai yra, nesumokėsime tris mėnesius vėluojančių atlyginimų, agentai pasirinks teisę atšaukti krepšininkus iš klubo ir jiems surasti kitą ekipą“, - teigė V. Masalskis, kurio žodžiai stebino žaidėjus.

„Man viskas gerai. Neturiu problemų. Situacija – įprasta. Man atlyginimas nevėlavo. Apie klubo keitimą su agentu nekalbėjau”, - tvirtino Jeffas Foote'as, kuris nustebo išgirdęs klausimą apie prastą finansinę būklę.

Nemažiau nustebęs buvo ir Mario Delašas, kuris paklaustas, ar neketina palikti klubo, atsakė: „Kodėl?“.

Kiti „Žalgirio“ legionieriai į kalbas nesileido – klubas jiems uždraudė bendrauti su žiniasklaida.

„Negaliu apie tai kalbėti“, - eidamas į treniruotę sakė Marko Popovičius.

„Žalgirio“ komandos kapitonas Paulius Jankūnas apie situaciją kalbėti taip pat nenorėjo. Krepšininkas tikino, kad su klubo vadovais apie sklindančius gandus krepšininkai susės pakalbėti po ketvirtadienio Eurolygos rungtynių, kuriose kauniečiai išvykoje kovos Bambergo „Brose“ ekipa.

„Ši savaitė – labai svarbi. Jos pabaigoje žinosime daugiau atsakymų. Dabar stengiamės apie tai negalvoti. Rengiamės rungtynėms, o po jų susėsime ir kalbėsime“, - kalbėjo P. Jankūnas, kuris kartu su komanda ruošiasi ketvirtadienį vyksiančiam mačui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.