EUROLYGA 2023

Naujas smūgis „Žalgiriui“ - žinia iš Ūkio banko

Kauno „Žalgirio“ stovykloje - dar viena sumaištis. Antradienį Lietuvos bankui paskelbus, kad apribojama pagrindinio Kauno klubo rėmėjo Ūkio banko veikla, „Žalgirį“ krečianti finansinė krizė įgavo juodesnių spalvų.

V. Romanovo valdomas „Žalgirio“ klubas susidūrė su naujomis problemomis.<br>P. Mantautas
V. Romanovo valdomas „Žalgirio“ klubas susidūrė su naujomis problemomis.<br>P. Mantautas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 12, 2013, 2:56 PM, atnaujinta Mar 12, 2018, 2:27 AM

Sek sporto naujienas socialiniame tinkle „Facebook“!

„Kol kas nieko negaliu pasakyti, nes mums ši žinia – kaip perkūnas iš giedro dangaus“, – portalui „BasketNews.lt“ teigė „Žalgirio“ atstovas spaudai Almantas Kiveris.

Praėjusią savaitę Kauno „Žalgirio“ savininkas Vladimiras Romanovas, kuris yra didžiausias Ūkio banko investicinės grupės (ŪBIG) akcininkas, atskleidė, kad žaidėjams yra skolingas 25 mln. litų ir iš Kauno savivaldybės prašė 10 mln. litų paramos.

Ūkio bankas Kauno „Žalgirio“ klubą valdančiai viešajai įstaigai „Kauno Žalgirio rėmėjas“ praėjusių metų lapkričio pabaigoje paskolino 5 mln. 200 tūkst. litų. Už tai buvo įkeistas 10 mln. 800 tūkst. litų vertės įstaigos turtas.

Po žinios apie Ūkio banką nežinomybė sklaido ir Kaune esančioje „Žalgirio“ arenoje.

Naujienų agentūrai BNS paklausus, kaip atsilieps „Žalgirio“ arenos veiklai Ūkio banko veiklos apribojimas, arenos komunikacijos vadybininkė Renata Novogreckaitė patarė kreiptis į direktorę Angelę Dementavičiūtę, tačiau pridūrė, kad šiuo metu vyksta pasitarimai ir direktorė nepasiekiama.

Komunikacijos vadybininkė informavo, kad priėmusi kokius nors sprendimus, „Žalgirio“ arenos administracija visą informaciją pateiks oficialioje arenos svetainėje internete.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.