EUROLYGA 2023

J. Plaza: „Nusipelnome patekti į Eurolygos ketvirtfinalį“

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai sulaukė fortūnos šypsnio. Taiklūs Marko Popovičiaus baudų metimai lėmė kauniečių pergalę 88:87 išvykoje prieš Bambergo „Brose“ komandą. Po rungtynių komandos treneris Joanas Plaza neslėpė, kad žalgiriečių tikslas – Eurolygos ketvirtfinalis, o Tremmellas Dardenas pripažino, kad komanda šiose rungtynėse nežaidė gerai.

Joanas Plaza neslėpė, kad žalgiriečių tikslas – Eurolygos ketvirtfinalis.<br>M. Patašius
Joanas Plaza neslėpė, kad žalgiriečių tikslas – Eurolygos ketvirtfinalis.<br>M. Patašius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 15, 2013, 4:11 PM, atnaujinta Mar 11, 2018, 8:18 PM

Sek sporto naujienas socialiniame tinkle „Facebook“!

„Po pralaimėjimo vienu tašku Atėnų „Panathinaikos“ ir Madrido „Real“ komandoms, bei 4 taškais Stambulo „Anadolu Efes“, šį kartą sėkmė mums nusišypsojo. Rungtynių pabaigoje turėjome pranašumą, tačiau jautėme didžiulį spaudimą ir padarėme klaidų, leidusių varžovams mus pasivyti. Vis dėlto, nepasidavėme, sunkiai dirbome ir pasiekėme pergalę. Turime iš šių rungtynių pasimokyti.

Žaidėme dėl savęs, dėl sirgalių, dėl visos šalies. Šiuo metu turime didelių problemų, tačiau turime jas pamiršti ir susikaupti rungtynėms. Turime dirbti savo darbą. Tikiuosi, kad saulė pagaliau atkeliaus į Lietuvą.

Nusipelnome patekti į ketvirtfinalį, po to, kai reguliariajame sezone įveikėme labai pajėgias komandas. Darysime viską, kad būtume tarp aštuonių stipriausių komandų“, - ryžtingai kalbėjo J. Plaza.

„Šį sezoną patyrėme keletą skaudžių pralaimėjimų, todėl smagu, kad pagaliau sėkmė atsisuko į mus. Buvo sunkios rungtynės. „Top 16“ etape pralaimėjome keletą rungtynių 4 taškais ir mažiau, todėl ši pergalė labai svarbi. Per pratęsimą padarėme keletą kvailų dalykų. Nepaisant to, laimėjome. Nemanau, kad žaidėme taip, kaip visada. Esame laimingi, kad laimėjome, bet tai nėra normalus krepšinis“, - sakė T. Dardenas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.