EUROLYGA 2023

„Žalgirio“ treneriui J. Plazai nerimą kelia P. Jankūno trauma

„Treneris nebus patenkintas“, - po rungtynių su Krasnojarsko „Jenisej“ komanda sakė Kauno „Žalgirio“ gynėjas Adas Juškevičius. Nors žalgiriečiai VTB jungtinės lygos turnyre „Jenisej“ komandą sutriuškino 86:61, komandos treneris Joanas Plaza papriekaištavo dėl stabilumo trūkumo.

Treneris Joanas Plaza papriekaištavo dėl stabilumo trūkumo.<br>M. Kulbis
Treneris Joanas Plaza papriekaištavo dėl stabilumo trūkumo.<br>M. Kulbis
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 17, 2013, 10:19 PM, atnaujinta Mar 11, 2018, 4:53 PM

Sek sporto naujienas socialiniame tinkle „Facebook“!

„Tai nebuvo geriausios sezono rungtynės, tikrai nežaidėme labai gerai. Pradžioje susikrovėme persvarą, tačiau paskui šiek tiek atsipalaidavome, todėl varžovai priartėjo. Šį vakarą naudojome rečiau naudojamus derinius.

Nors nežaidėme gerai, bet sugebėjome atkovoti beveik 50 kamuolių. Tai rodo, kad kovojome ir stengėmės, tačiau ne iki galo. Trūko stabilumo ir užtikrintumo.

Vos prieš tris dienas grįžome iš Vokietijos, kur žaidėme sunkias Eurolygos rungtynes su „Brose“ komanda. Žaidėjai šiek tiek pavargę. Žinoma, tai mums neturėtų daryti įtakos.

VTB jungtinės lygos turnyre esame pirmi. Ir ne tik savo grupėje. Bet tai tik pradžia, stengsimės toliau ir sieksime gerų rezultatų“, - kalbėjo J. Plaza.

Šiose rungtynėse „Žalgiriui“ negalėjo padėti Bamberge traumą patyrę Paulius Jankūnas ir Tremmellas Dardenas.

„Daugiau žinosime rytoj, kai bus atlikti pakartotiniai tyrimai. Tai atrodo pavojinga. Paulius turėjo panašią traumą prieš mėnesį, irgi petys buvo sumuštas, bet tuomet jis grįžo pakankamai greitai. Gali būti, kad šį kartą traumą rimtesnė. Dėl Tremmello gydytojų prognozės geresnės, reikia palaukti kol praeis kojos tinimas. Bet daugiau galėsime pasakyti rytoj“, - kalbėjo treneris.

Kitos savaitės pradžioje klubas galės pateikti daugiau naujienų ir apie būsimą naujoką Donnie McGrathą. Iki pirmadienio vakaro „Žalgiris“ lauks paleidžiamojo rašto Graikijos krepšinio federacijos.

„Ketvirtadienį su „Panathinaikos“ turime parodyti geriausią, ką galime. Tai, ko gero, svarbiausias sezono mačas mums, todėl visi turės žaisti geriausias savo rungtynes. Ypač jei mums negalės padėti Paulius ir Tremellas. Nusipelnėme patekti tarp aštuonių stipriausių komandų. Mums reikės visų jūsų pagalbos“, - apie artėjantį Eurolygos „Top 16“ mačą su Atėnų „Panathinaikos“ komanda sakė J. Plaza.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.