EUROLYGA 2023

M. Popovičius: „Nesvarbu, kas nutiks, „Žalgiryje“ liksiu iki sezono pabaigos“

Kauno „Žalgirio“ legionierius Marko Popovičius tikina, kad nepaisant klube siaučiančių vėjų neketina niekur išvykti. „Žalgirio radijo“ paskelbtoje apklausoje M. Popovičius buvo išrinktas mylimiausiu komandos krepšininku. Jam netgi buvo siūloma siekti Lietuvos pilietybės.

M. Popovičius Kaune ketina likti iki sezono pabaigos.<br>G. Šiuparys
M. Popovičius Kaune ketina likti iki sezono pabaigos.<br>G. Šiuparys
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 19, 2013, 8:08 PM, atnaujinta Mar 11, 2018, 12:59 PM

Sek sporto naujienas socialiniame tinkle „Facebook“!

„Tai – geras dalykas, - juokdamasis teigė M. Popovičius. - Tačiau aš esu kroatas. Kroatija irgi greitai bus Europos Sąjungoje, todėl tai bus praktiškai tas pats. Lietuvos pasas man tikrai reikštų daug, bet tai iš esmės visko nekeistų. Vis tiek negalėčiau žaisti Lietuvos rinktinėje, nebent Lietuvos krepšinio lygoje“.

M. Popovičius „Žalgirio radijui“ teigė, kad tiki, jog visa komanda užbaigs šį sezoną.

„Paramos sulaukiu nuo pat pirmos dienos, kai čia atvykau, o tai buvo prieš 6 metus, iki dabar. Per tuos metus man niekas čia nepasikeitė ir man yra be galo didelis malonumas būti šioje komandoje. Pažadu, kad liksiu čia iki sezono pabaigos, nesvarbu, kad ir kas benutiktų, kad ir kokie nesklandumai bevyktų, kad ir kokioje situacijoje klubas bebūtų. Ir aš tikiuosi, kad su visa komanda iki pat sezono pabaigos būsime kartu“, - kalbėjo M. Popovičius, kuris iškritus „Žalgirio“ kapitonui Pauliui Jankūnui, gavo kapitono raištį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.