EUROLYGA 2023

J. Plaza: „Nėra laiko verkšlenti“

Prie traumų išretinto „Žalgirio“ prieš ketvirtadienio rungtynes su Atėnų „Panathinaikos“ ekipa prisijungė naujas žaidėjas Donnie McGrathas. Nors greičiausiai naujoko aikštėje išvysti ketvirtadienio rungtynėse nepavyks, jo patirtį komanda žada išnaudoti.

J. Plazos treniruojamą komandą retina traumos.<br>L. Pileckas
J. Plazos treniruojamą komandą retina traumos.<br>L. Pileckas
Daugiau nuotraukų (1)

Lukas Pileckas

Feb 21, 2013, 12:16 AM, atnaujinta Mar 11, 2018, 10:27 AM

Sek sporto naujienas socialiniame tinkle „Facebook“!

Treneris pasidžiaugė, kad naujasis komandos narys D. McGrathas pagaliau galėjo prisijungti prie komandos treniruočių. Krepšininkas tik prieš porą savaičių žaidė prieš „Panathinaikos“ komandą, todėl jo patarimai ir pastebėjimai „Žalgiriui“ naudingi.

„Ne visada galima gauti tokį žaidėją, kokio nori, ne visada reikiami žaidėjai yra rinkoje, ne visada jų klubai juos paleidžia. Tačiau D. McGrathas yra tas žaidėjas, kurio klubui reikia. Jis atvyko demonstruodamas didžiulį norą žaisti „Žalgiryje“. Kiekvienas, kuris atvyks ateityje turės parodyti tokį norą“, - kalbėjo J. Plaza.

Tačiau ekipos strategas kol kas skeptiškai vertina galimybę, kad naujokas prisijungs prie „Žalgirio“ žaidime prieš Atėnų komandą.

„Panathinaikos“ yra viena stipriausių komandų per visą istoriją. Tačiau mes nusipelnome pergalės, kaip nusipelnome ir gauti vietą TOP 8. Tai parodo ir mūsų rezultatai šį sezoną. Taip, „Panathinaikos“ turi labai gerų ir pajėgių žaidėjų. Tačiau mes turime galimybę laimėti rytoj“, - teigė J. Plaza, kuris svarbiame Eurolygos mače jau negalės remtis su peties traumą patyrusiu ir iki sezono pabaigos iškritusiu Pauliumi Jankūnu.

Sveikatos problemos kamuoja ir kitą komandos aukštaūgį - nugaros skausmai surakino Mario Delašą.

„Vakar jis pajuto skausmą nugaros srityje. Manėme, kad nieko blogo, tačiau šiandien Mario į treniruotę atėjo judėdamas kaip robotas ir pasakė, kad visiškai negali pajudėti. Tačiau mes šiemet išmokome nepasiduoti, kad ir kas atsitiktų. Neturime laiko verkšlenti, turėsime kovoti su viena geriausių Europos krepšinio komandą“, - sakė J. Plaza.

Tuo tarpu pagaliau prisijungęs prie komandos treniruočių D. McGrathas tikino esąs pasiruošęs žaisti su Atėnų ekipa. Vos prieš porą savaičių prieš „Panathinaikos“ žaidęs krepšininkas tikino gerai pažįstantis priešininkus ir žinantis jų silpnas vietas.

Kalbėdamas apie savo perėjimą į „Žalgirį“ krepšininkas nebuvo linkęs kalbėti apie komandą kamuojančius finansinius sunkumus

„Aš suprantu, kad komanda turi tam tikrų sunkumų. Tačiau man buvimas čia yra galimybė žaisti krepšinį Eurolygoje. Manau, kad visos problemos vienaip ar kitaip išsispręs“, - sakė D. McGrathas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.