EUROLYGA 2023

D. Maskoliūnas ir R. Kurtinaitis varžysis tritaškių konkurse

Jungtinės lygos tarp Vilniaus „Lietuvos ryto“ ir Maskvos srities „Chimki“ išvakarėse jėgas tarpusavyje išmėgins abiejų ekipų vyriausieji treneriai - Darius Maskoliūnas ir Rimas Kurtinaitis.

Trenerių dvikova, kurią galės stebėti tik žiniasklaidos atstovai, įvyks apie 19.30 val. „Siemens“ arenoje, prieš vakarinę „Chimki“ treniruotę.<br>G. Šiuparys
Trenerių dvikova, kurią galės stebėti tik žiniasklaidos atstovai, įvyks apie 19.30 val. „Siemens“ arenoje, prieš vakarinę „Chimki“ treniruotę.<br>G. Šiuparys
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-03-01 13:03, atnaujinta 2018-03-10 19:44

Praeityje garsių klubų marškinėlius vilkėję ir ne vieną skambų titulą iškovoję krepšinio specialistai sekmadienį susikaus specialiai organizuojamame tritaškių konkurse. D. Maskoliūno pusėje - namų aikštelės pranašumas ir jaunystė, R.Kurtinaičio - didžiulė patirtis, ypač tritaškių mėtymo varžybose. Trenerių dvikova, kurią galės stebėti tik žiniasklaidos atstovai, įvyks apie 19.30 val. „Siemens“ arenoje, prieš vakarinę „Chimki“ treniruotę.

Visą informaciją apie šią neįprastą kovą pateiks portalas lrytas.lt bei „Lietuvos ryto“ televizija.

Jungtinės lygos rungtynės tarp Vilniaus „Lietuvos ryto“ ir Maskvos srities „Chimki“ įvyks kovo 4 dieną, 19 val. „Siemens“ arenoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.