EUROLYGA 2023

NBA apžvalgininkas: „Tikiu, kad D. Motiejūnas gali tapti atakuojančio stiliaus žvaigžde“

„Puolime jis buvo puikus. Jis privertė „Bucks“ komandą sumokėti, kuomet pataikė tritaškį, kai varžovai nusprendė paspausti Jeremy Liną. Jis taip pat sužibėjo keletu gražių perdavimų Omerui Asikui po krepšiu“, - po „Houston Rockets“ rungtynių Donatą Motiejūną gyrė red94.net žurnalistas Rahatas Huqo.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 1, 2013, 10:58 AM, atnaujinta Mar 10, 2018, 8:02 PM

Sek sporto naujienas socialiniame tinkle „Facebook“!

Apie „Rockets“ klubą rašantis Red94.net portalas yra JAV žiniasklaidos galiūno ESPN dalis.

Naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį D. Motiejūnas sužaidė pirmąjį mačą startiniame penkete.

22 metų 213 cm ūgio lietuvis aikštėje praleido 26 minutes, per kurias surinko 13 taškų, atkovojo 7 kamuolius ir atliko 5 rezultatyvius perdavimus, 4 kartus prasižengė ir dukart suklydo. Mačą „Milwaukee Bucks“ komandai „Rockets“ pralaimėjo 107:110.

„D. Motiejūnas nustebino. Jis pelnė 13 taškų ir jeigu ne keletas klaidelių, lietuvis būtų lengvai pasiekęs ir 20“, - rašė R. Huqo, kuris pabrėžė, jog tiki gera lietuvio ateitimi: „Šiek tiek dvejoju tai sakyti, nes dar anksti kalbėti, tačiau tikiu, kad jis taps atakuojančia žvaigžde.“

Portalo red94.net žurnalistas po mačo kalbėjosi su lietuviu.

„Paklausiau jo, ką jis turėjo galvoje, kuomet pareiškė, jog nori „išvystyti gabumus, kurių dar niekas nėra išvystęs“. Pirmasis dalykas, kurį jis paminėjo – perdavimai“, - rašė apžvalgininkas.

Pasak jo, D. Motiejūną gyrė ir „Rockets“ treneris: „Paklausus apie jį trenerio, šis iškart atsakė: „Taip daug ir sunkiai dirba, kad turime ieškoti būdų, kaip jį išvaryti iš aikštės.“

Pasak sporto žurnalisto, D. Motiejūnas ateityje pademonstruos dar geresnius rezultatus ir tikino, kad lietuvio progresą NBA stebėti reikia.

„Bus labai įdomu stebėti, kaip jis vystosi. Žinome, ką jis gali padaryti puolime. „Rockets“ pralaimėjo dėl to, kad nesugebėjo nusiimti kamuolių. Jeigu D. Motiejūnas nori tapti daugiau nei atakų žvaigžde, jam reikia įgyti trenerio pasitikėjimą ir įrodyti, kad juo galima kliautis po krepšiu. Tuomet jis bus aikštėje laikomas ir kritiniais momentais“, - rašė R. Huqo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar I. Šimonytė gali pasipriešinti G. Nausėdai?