EUROLYGA 2023

R. Rubio savo triukais gesino ir K. Bryantą, ir D. Howardą (2 video)

„Minesotta Timberwolves“ komandos žaidėjas Ricky Rubio pademonstravo, kad jam nė motais jokios NBA žvaigždės. Naktį iš ketvirtadienio į penktadienį „Timberwolves“ išvykoje žaidė rungtynes su „Los Angeles Lakers“ komanda. Nors svečiai pralaimėjo 94:116, jie spėjo patampyti nervus savo varžovams.

Po R. Rubio triuko K. Bryantui beliko stebėti, kaip šis veržiasi po krepšiu, kur pergudrauja D. Howardą ir pelno du taškus.<br>Youtube
Po R. Rubio triuko K. Bryantui beliko stebėti, kaip šis veržiasi po krepšiu, kur pergudrauja D. Howardą ir pelno du taškus.<br>Youtube
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 2, 2013, 10:48 AM, atnaujinta Mar 10, 2018, 6:39 PM

Sek sporto naujienas socialiniame tinkle „Facebook“!

Čia ypač pasireiškė R. Rubio, kuris trečiajame kėlinyje lengvai pergudravo „Lakers“ žvaigždę Kobe Bryantą. 13 taškų, 13 rezultatyvių perdavimų ir aštuonis kamuolius atkovojęs ispanas nesunkiai nardė ir po krepšiu, kur gynėsi Dwightas Howardas.

R. Rubio judesiai ir žaidimas kaip mat apskriejo visą pasaulį. Krepšinio gerbėjus ir ekspertus ypač sužavėjo perdavimas Nikolui Pekovičiui.

R. Rubio perdavimai specialistų akiratyje atsiduria ne pirmą kartą. „Timberwolves“ krepšininkas, dėl traumos praleidęs dalį sezono, nuolat atlieka bent porą gražių perdavimų ekipos draugams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.