EUROLYGA 2023

V. Masalskio kalbas „Žalgirio“ atstovai vadina melu

Kalbėdamas apie Vladimirui Romanovui priklausančias Kauno „Žalgirio“ klubo akcijas sporto direktorius Vitoldas Masalskis melavo? Būtent taip teigiama penktadienį „Kauno dienoje“ pasirodžiusiame straipsnyje, kuriame „Žalgirio“ atstovai tikina, kad V. Masalskio pasisakymai neatitinka tikrovės.

„Žalgirio“ klubo atstovai tikina, kad V. Masalskis paskleidė neteisingą informaciją.<br>P. Mantautas
„Žalgirio“ klubo atstovai tikina, kad V. Masalskis paskleidė neteisingą informaciją.<br>P. Mantautas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 2, 2013, 12:46 PM, atnaujinta Mar 10, 2018, 6:39 PM

Sek sporto naujienas socialiniame tinkle „Facebook“!

„Pastaruoju metu žiniasklaidos priemonėse buvo pasklidę daug tiesos neatitinkančios informacijos, susijusios su „Žalgirio“ klubu. Vis dėlto, stengdamiesi apsaugoti komandos trenerių štabą ir žaidėjus nuo nereikalingų spekuliacijų, dirbame, kad stabilizuotume šią padėtį. Valdybos posėdyje buvo priimtas sprendimas atlikti kai kuriuos pakeitimus klubo administracijoje ir labai greitu laiku parengti veiksmų planą“, - teigė „Žalgirio“ klubo valdybos narė Angelė Demantavičiūtė, kuri plačiau apie administracijos laukiančias permainas nekalbėjo.

Nors teigiama, kad V. Masalskio žodžiai – netiesa, kam šiuo metu priklauso 75 procentų „Žalgirio“ klubo akcijų paketas nepaaiškinama.

Anksčiau buvo pranešama, kad V. Romanovas visas akcijas perleidžia „Žalgirio“ veteranams. Tarp jų – ir V. Masalskiui, tačiau dabar klubas tikina priešingai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.