EUROLYGA 2023

Kauno „Žalgiriui“ šį sezoną trūksta 10 milijonų litų

Penktadienį vidurdienį įvykęs viešosios įstaigos „Kauno „Žalgirio“ rėmėjas“ valdybos narių susirinkimas svarstė ir priėmė aktualius sprendimus. Vietoje atleisto „Žalgirio“ direktoriaus Arnoldo Masalskio jo pareigas laikinai eis Auksė Zakrienė, informuoja portalas kaunozurnalistai.lt.

Penktadienį vidurdienį įvykęs viešosios įstaigos „Kauno „Žalgirio“ rėmėjas“ valdybos narių susirinkimas svarstė ir priėmė aktualius sprendimus.<br>P. Mantautas
Penktadienį vidurdienį įvykęs viešosios įstaigos „Kauno „Žalgirio“ rėmėjas“ valdybos narių susirinkimas svarstė ir priėmė aktualius sprendimus.<br>P. Mantautas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 3, 2013, 3:47 PM, atnaujinta Mar 10, 2018, 5:05 PM

Sek sporto naujienas socialiniame tinkle „Facebook“!

Remiantis juo, kitą savaitę bus ir kitų pasikeitimų „Kauno „Žalgirio“ rėmėjas“ administracijoje. UAB „Kauno arena“ direktorė ir Všį „Kauno „Žalgirio“ rėmėjas“ valdybos narė Angelė Dementavičiūtė teigė, kad greitai bus išrinktas šios valdybos pirmininkas ir paskirtas naujas „Žalgirio“ direktorius.

Kas valdys „Žalgirį“? Tai turėtų būti kolektyvinis derinys. Netiesa, kad iš UBIG valdybos pirmininko pareigų atsistatydinus Vladimirui Romanovui, jis perdavė „Žalgirio“ akcijas (nes jų nėra) krepšinio veteranams, teigia minėtas portalas. Pagal Lietuvoje veikiančius įstatymus - viešoji įstaiga turi tik dalininkus. Vadinasi, kokią klubo dalį „Kauno „Žalgirio“ rėmėjas“ turėjo, tokia ji ir liko, nes tai nebuvo V. Romanovo nuosavybė.

Remiantis kaunozurnalistai.lt portalu, Kauno „Žalgirio“ žaidėjai ir treneriai atlygio už darbą yra negavę už tris pastaruosius mėnesius, todėl norint be skolų jiems užbaigti krepšinio sezoną - reikia dešimt milijonų litų, neskaičiuojant įvairių praėjusių metų sezono skolų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: atakos Charkive ir naujas Rusijos gynybos ministras