EUROLYGA 2023

Š. Marčiulionis: „Nepykdavau ant D. Nelsono, kai jis ant manęs šaukdavo“

Legendinis Lietuvos krepšininkas Š. Marčiulionis, viešėdamas JAV, buvo atvykęs į Ouklandą stebėti „Golden State Warriors“ ir „Toronto Raptors“ mačo. Žinoma, Š. Marčiulionį labiausiai domino kylančios Lietuvos krepšinio žvaigždės Jono Valančiūno žaidimas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 6, 2013, 8:17 PM, atnaujinta Mar 10, 2018, 11:34 AM

Sek sporto naujienas socialiniame tinkle „Facebook“!

Prieš mačą buvęs NBA žaidėjas bendravo su žurnalistais, kuriems prisipažino, kad niekada nesipiktino ekipai vadovavusio trenerio Dono Nelsono griežtais metodais, kuriais krepšinio specialistas siekė gerų rezultatų, rašoma mercurynews.com portale.

1989 m. Š. Marčiulionis atvyko į JAV ir sportininko karjerą tęsė NBA - rungtyniavo „Golden State Warriors“ ekipoje. Jaunam krepšininkui tiesiog trūko patirties, tad gynėjas sulaukdavo nemažai kritikos iš komandos vyriausiojo trenerio.

„Žmonės sakydavo, kad turėčiau palikti ekipą, nes D. Nelsonas nuolat šaukdavo ant manęs“, - kalbėjo Š. Marčiulionis. „Tačiau aš dėl to nesijaudinau, nes tuomet nesupratau, ką jis man norėdavo pasakyti“, - prisipažino legendinis Lietuvos krepšininkas.

Buvęs „Golden State Warriors“ gynėjas Šarūnas Marčiulionis šiuo metu savo laiką skirsto tarp Vilniaus, kur veikia jo viešbutis bei sporto baras, ir JAV, Kalifornijos valstijoje esančio San Diego miesto.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.