EUROLYGA 2023

Krepšius supainiojęs moksleivis išplėšė pergalę varžovams (video)

Apmaudžiau pralaimėti rungtynių, ko gero, neįmanoma. Pklahomos Hugo vidurinės mokyklos (JAV) komandą nuo pergalės prieš Millwoodo mokyklą valstijos moksleivių krepšinio čempionate skyrė vos 3,7 sekundės.

Krepšius supainiojęs moksleivis pelnė taškus varžovams.<br>youtube.com
Krepšius supainiojęs moksleivis pelnė taškus varžovams.<br>youtube.com
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 10, 2013, 8:11 PM, atnaujinta Mar 10, 2018, 6:08 AM

Sek sporto naujienas socialiniame tinkle „Facebook“!

Nors varžovai atsilikinėjo 36:37, jiems nereikėjo įdėti jokių pastangų, kad iškovotų pergalę. Už juos tai padarė Hugo mokyklos gynėjas Trey Johnsonas.

Iki rungtynių pabaigos likus 3,7 sek. jis gavo perdavimą ir nuskubėjęs prie savo krepšio varžovams pelnė dvitaškį, paskandinusį jo komandą. Millwoodo mokyklos komanda džiaugėsi pergale 38:37.

„Kai pamačiau, kad jis bėga savo krepšio link pagalvojau: „Ne, jis to nepadarys, ne, jis to nepedarys... Taip, jis tai padarė“. Negalėjau patikėti.

Labai apgailestauju dėl jo. Man tikrai labai gaila, kad jam taip atsitiko. Bet mes šią dovanėlę priimsime“, - sakė Millwoodo komandos treneris Varrylas Franklinas.

T. Johnsonas po rungtynių turėjo jaustis siaubingai. Iš viso jis pelnė 4 taškus, įskaitant tuos, kuriuos įmetė į savo krepšį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.