EUROLYGA 2023

Kauno verslininkai „Žalgirio“ remti neskubės

Antradienį Kauno savivaldybėje rinkosi Verslo taryba, kurioje neoficialiai aptartos ir galimybės remti finansinius sunkumus išgyvenančią „Žalgirio“ ekipą. Tačiau regiono verslininkai aklai pumpuoti pinigus legendinei komandai neskuba.

Daugiau nuotraukų (1)

Lukas Pileckas

Mar 12, 2013, 8:03 PM, atnaujinta Mar 10, 2018, 3:29 AM

Sek sporto naujienas socialiniame tinkle „Facebook“!

Kauno krašto pramonininkų ir darbdavių asociacijos prezidentas Jonas Guzavičius portalui lrytas.lt tikino, kad kol kas regiono verslininkai konkretaus pagalbos plano „Žalgiriui“ nesvarsto. Esą kol kas apsiribojama konsultacijomis, neformaliais pokalbiais ir laukiama aiškumo dėl klubo vadovybės – administracijos ir valdybos.

„Tik tada, kai bus visiškai suformuota valdyba, paskirtas vadovas, tada ir kalbėsime. Dabar dar anksti. Pagalbos galima tikėtis įvairios – tiek tiesioginės finansinės, tiek idėjomis. Manau, kad gali atsirasti nemažai galimybių viską apsvarstyti ne tik su Lietuvos, bet ir pasaulio verslininkais“, - kalbėjo J. Guzavičius.

Tačiau verslininkas konkrečiau įvardinti, kokios finansinės injekcijos galėtų sulaukti „Žalgiris“ nebuvo linkęs. Esą kiekviena įmonė tai spręs tik įvertinusi savo galimybes ir pasitarusi su akcininkais, profesinėmis sąjungomis ir kitomis suinteresuotomis pusėmis.

J. Guzavičius taip pat pabrėžė, kad paramos sulaukti klubas galės tik tokiu atveju, jei rėmėjus tenkins situacijos aiškumas ir skaidrumas.

Verslininkas neketina valdyti ar įsigyti dalį klubo. J. Guzavičiaus manymu, tą turėtų daryti tik itin didelėmis investicijomis „Žalgirį“ parėmę asmenys ar įmonės.

Antradienį Verslo tarybos dalyviai planavo tik neformaliai pasikalbėti su Kauno meru Andriumi Kupčinsku apie susidariusią situaciją.

„Kol kas vyksta tik žvalgytuvės ir nieko daugiau“, - tvirtino J. Guzavičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.