EUROLYGA 2023

Kauno „Žalgiris“ atsisveikino su V. Masalskiu

Kauno „Žalgirio“ komandos administracijoje - permainos. Kauno ekipa informavo, kad „Žalgirio“ klubas ir sporto direktoriaus pareigas ėjęs Vitoldas Masalskis abipusiu susitarimu nutraukė darbo sutartį.

„Žalgirį“ valdant V. Romanovui V. Masalskis (nuotr.) spėjo pabūti ir ekipos treneriu.<br>P. Mantauto nuotr. iš archyvo
„Žalgirį“ valdant V. Romanovui V. Masalskis (nuotr.) spėjo pabūti ir ekipos treneriu.<br>P. Mantauto nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-04-03 03:27, atnaujinta 2018-03-08 22:41

Sek sporto naujienas socialiniame tinkle „Facebook“!

Nuo šiol V. Masalskis nebeužima jokių pareigų Kauno „Žalgirio“ klube. Nuo 2011 metų liepos Kauno komandoje dirbęs V. Masalskis užėmė sporto direktoriaus kėdę, o klubo savininkui Vladimirui Romanovui įsukus trenerio atleidimų karusėlę kurį laiką ėjo komandos trenerio pareigas.

Prie komandos vairo V. Masalskis stojo 2011-ųjų spalio mėnesį, kai buvo atleistas graikas Illias Zouros. Netrukus komandos treneriu tapo serbas Aleksandras Trifunovičius.

59-erių V. Masalskis buvo laikomas vienu artimiausių V. Romanovo žmonių „Žalgiryje“. Žlugus Ūkio bankui, V. Romanovas paskelbė, kad pasitraukia iš komandos valdymo ir tikino, kad 75 procentų „Žalgirio“ akcijų paketą perleidžia klubo veteranams, tarp jų - ir V. Masalskiui. Tačiau taip ir liko neaišku, kam šis akcijų paketas buvo perleistas.

V. Masalskis iš komandos valdymo pasitraukė, kai prieš dvi savaites Kauno klubo generaliniu direktoriumi tapo Paulius Motiejūnas.

Beje, kai 2011-ųjų spalį Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) prezidentas Arvydas Sabonis pakvietė tuometį „Žalgirio" generalinį direktorių P. Motiejūną dirbti LKF, jo vietą Kauno klube užėmė V. Masalskis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.