EUROLYGA 2023

K. Lavrinovičius: „Kovoti mus įkvėpė sirgaliai“

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai įteikė paskutinę dovaną savo sirgaliams Eurolygos turnyre. „Top 16” etapo rungtynėse Joano Plazos auklėtiniai 90:81 nugalėjo „Bambergo „Brose“ ekipą ir taip baigė savo kelionę prestižiškiausiame Senojo žemyno klubo turnyre.

K. Lavrinovičius po rungtynių dėkojo sirgaliams.<br>M. Kulbis
K. Lavrinovičius po rungtynių dėkojo sirgaliams.<br>M. Kulbis
Daugiau nuotraukų (1)

Lukas Pileckas

Apr 5, 2013, 9:05 AM, atnaujinta Mar 8, 2018, 7:46 PM

Sek sporto naujienas socialiniame tinkle „Facebook“!

Kšyštofas Lavrinovičius po mačo prisipažino, kad finansinėje krizėje atsidūrusios komandos žaidėjams buvo sudėtingiausia tinkamai nusiteikti. K. Lavrinovičius tikino, kad į kovą pakilo ne dėl laukiamų pinigų, o ištikimiausių „Žalgirio“ aistruolių.

„Kažkas pavyko, kažkas buvo sunkiau. Sudėtingiausia buvo nusiteikti rungtynėms, nes vienintelė motyvacija buvo kovoti tik dėl sirgalių, kurie atėjo į nieko nelemiančias rungtynes. Ačiū jiems. „Žalgirio“ sirgaliai – šaunuoliai, - kalbėjo K. Lavrinovičius. - Trūko tiktai dviejų pergalių, kad žengtume toliau. Jei mūsų šeimoje būtų buvę viskas gerai, geresni būtų ir rezultatai.“

„Brose“ strategas Chrisas Flemingas daug nekalbėjo ir sveikino „Žalgirį“ su pergale.

„Sveikinu „Žalgirį“, žaidėjus ir trenerius. Jaučiu pagarbą Kauno komandai ir sirgaliams. Komanda turėjo labai sunkų sezoną. Nors šios rungtynės nieko nereiškė, sirgaliai puikiai palaikė savo ekipą, buvo nuostabi atmosfera. Su tuo ir sveikinu“, - sakė treneris.

Kalbėdamas apie rungtynes strategas tikino, kad lemtingas buvo paskutinis kėlinys, kai per keletą minučių „Žalgiris“ atsiplėšė, sužaidė protingiau nei varžovai ir išlaikė persvarą iki rungtynių pabaigos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: KAM komentarai apie bepiločių orlaivių ekosistemą Lietuvoje