EUROLYGA 2023

M. Balčiūnas siūlo atidžiai išnagrinėti galimų „Žalgirio“ investuotojų ketinimus

„Jeigu investuotojas – ne Lietuvos įmonė, tai dažniausiai ji turi savų tikslų ir ketinimų. Todėl reikia tai išsiaiškinti“, - apie galimus Kauno „Žalgirio“ rėmėjus kalbėjo nušalintas Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) generalinis sekretorius ir dabar LKF komercijos ir projektų klausimus sprendžiantis Mindaugas Balčiūnas.

M. Balčiūnas siūlo atsargiai žiūrėti į Kauno klubo investuotojus, ypač jeigu jie yra iš užsienio.<br>V. Balkūnas
M. Balčiūnas siūlo atsargiai žiūrėti į Kauno klubo investuotojus, ypač jeigu jie yra iš užsienio.<br>V. Balkūnas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 6, 2013, 11:16 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 5:38 PM

Sek sporto naujienas socialiniame tinkle „Facebook“!

„Lietuvos ryto“ televizijos laidoje „Nuoga tiesa“ M. Balčiūnas teigė, kad būtina finansinėje duobėje atsidūrusio ir rėmėjų ieškančio „Žalgirio“ investuotojai gali turėti ir paslėptų ketinimų.

„Dėl investuotojo yra svarstyti visi variantai, tačiau reikia žinoti jo ketinimus, nes skiriamos lėšos nėra pagrindžiamos komerciškai arba rinkodaros dėsniais. Tad investuotojas iškart kelia abejonių. Nesvarbu, ar investuotojai būtų iš Rytų ar Vakarų, reikėtų žiūrėti, kokie jų tikrieji ketinimai ir kokios klubo perspektyvos“, - kalbėjo M. Balčiūnas, kuris pareiškė, jog viliasi, kad „Žalgiris“ taps apolitine organizacija ir nebedalyvaus politiniame gyvenime, kaip tai darė valdomas Vladimiro Romanovo.

„Pastarieji metai parodė, kad krepšinis buvo per daug įtrauktas į politiką. Matėme tiesioginius ryšius tarp „Žalgirio“ ir tam tikrų politinių siekių. Su politika buvo siejami ir žaidėjai. Tai nėra dažnas reiškinys ir nėra pageidaujamas. Juk sporte deklaruojama, kad jis turi būti atsiribojęs nuo politikos. Tikiuosi, kad ateityje „Žalgiris“ bus apolitinė organizacija“, - kalbėjo M. Balčiūnas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.