EUROLYGA 2023

Kauno „Žalgiriu“ nusivylęs aistruolis savo abonementą išmetė į Nemuną

Ne visi Kauno „Žalgirio“ aistruoliai lengvai susitaikė su Kauno „Žalgirio“ pralaimėjimu Vilniaus „Lietuvos rytui“. Šeštadienio vakarą Vilniaus klubas varžovų arenoje šventė pergalę po pratęsimo 73:70 ir išsaugojo antrąją vietą Lietuvos krepšinio lygos (LKL) turnyro lentelėje.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 15, 2013, 5:36 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 6:25 AM

Vienas iš Kauno komandos aistruolių, nusivylęs „Žalgirio“ žaidimu, išplatino vaizdo įrašą, kuriame užfiksuota, kaip jis stovi netoli arenos, pareiškia, kad pasipiktino savo komandos žaidimu ir demonstratyviai išmeta abonementą, leidžianti lankytis visose „Žalgirio“ rungtynėse.

Tačiau didelio dėmesio sulaukusių rungtynių metu abiejų komandų aistruoliai elgėsi ramiai. Policijos pranešime skelbiama, kad per į Kauno „Žalgirio“ areną susirinko apie 15 tūkst. žmonių, tačiau didelių incidentų neužfiksuota.

Užregistruotas tik vienas administracinės teisės pažeidimas (pagal LR ATPK 178 str. dėl alkoholinių gėrimų gėrimo viešose vietose ar girto pasirodymo viešose vietose).

Renginio metu arenos prieigose viešąją tvarką ir eismo saugumą užtikrino Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.