EUROLYGA 2023

R. Javtokas: „Žaidžiant su „Lietuvos rytu“ ankstesni rezultatai išnyksta“

Nors Kauno „Žalgiris“ namuose 88:73 nugalėjo Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandą, Robertas Javtokas nedrįso prognozuoti LKL finalo serijos pabaigos ir savo ekipai medalių iš anksto nekabino.

Triuškinantis R. Javtoko dėjimas į krepšį.<br>M. Kulbis
Triuškinantis R. Javtoko dėjimas į krepšį.<br>M. Kulbis
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 1, 2013, 2:17 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 11:23 AM

„Kiekvienais metais visi prognozuoja. Kartais pasitvirtina, kartais ne. Mes gal Eurolygoje toliau nužengėme už kitas komandas. Tačiau žaidžiant su „Lietuvos rytu“ viskas išnyksta, nes mūsų kova vyksta kasmet. Tiesiog einame, kovojame, bandome laimėti“, - kalbėjo R. Javtokas.

10 taškų pelnęs aukštaūgis pabrėžė, kad nors „Žalgiris“ ir laimėjo mačą, komanda darė daug neleistinų klaidų tiek puolime, tiek gynyboje.

„Manau, kad mačas klostėsi gerai. Puikiai pataikė iš toli. O kai pataikai iš toli ir po krepšiu galimybės būna geresnės. Nuolat kovojome, buvome tinkamai nusiteikę. Treneris sakė, kad žaisti daugiau turėtų aukštaūgiai, tačiau žemesni mūsų krepšininkai mėtė fantastiškai“- , teigė R. Javtokas.

„Manau, kad gerai klostėsi, labai gerai pataikėme iš toli. Kai pataikai iš toli, labai gerai ir po krepšiu galimybės geresnės. Buvom gerai nusiteikę. Nežiūrėjau statistikos. Nebuvo, kad labai pirmautume, bet kovojome. Treneris buvo akcentavęs, kad žaistų daugiau aukštaūgiai, bet mūsų maži tiesiog fantastiškai pataikė. Žaidėme tikrai įvairiapusį žaidimą“, - sakė R. Javtokas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.