EUROLYGA 2023

Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Prieš dešimtmetį vykusio LKL finalo staigmena tapo nuoga I. Tarkovskos krūtinė

Vokietijos čempionato rungtynes tarp Miuncheno „Bayern“ ir „Freiburg“ sutrikdžiusios pusnuogės merginos nuotraukos apskriejo Europą. Per lietų lakstanti mergina be marškinėlių sukėlė plojimus stadione ir privertė ją vaikytis apsaugos darbuotojus. Beveik prieš dešimtmetį reklamos tokiu būdu siekė ir lietuvė. Tiesa, Lietuvos krepšinio lygos (LKL) finalo serijos rungtynėse tarp Vilniaus „Lietuvos ryto“ ir Kauno „Žalgirio“ klubų aikštėje laksčiusi mergina atrodė gerokai pikantiškiau.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 2, 2013, 6:38 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 9:26 AM

Tuomet 2003-2004 metų sezono LKL finalo seriją 4:0 laimėjo Kauno „Žalgiris“, o paskutinėse serijos rungtynėse žiūrovai ir žaidėjai sulaukė siurprizo.

Trečiajame kėlinyje per minutės pertraukėlę iš tribūnos į aikštę įbėgo mergina. Ji nusimetė marškinėlius ir liko vien su trumpu sijonėliu. Pradžioje mergina pašoko salės viduryje, po to prišoko paeiliui prie abiejų komandų.

A. Saboniui įspūdžio nepadarė

„Buvau taip įsijautęs į pokalbį, kad nesuvokiau, kas čia vyksta. Akys matė, tačiau protas dar neveikė“, - po mačo prisiminė „Žalgirio“ treneris Antanas Sireika. Panašiai reagavo ir jo oponentas Kęstutis Kemzūra: „Aš mačiau, kad kažkas nukrito ant mano derinių braižymo lentos. Iš netikėtumo net kažkodėl jai pradėjau kažką angliškai sakyti.“

Tai buvo paskutinės Arvydo Sabonio profesionalo karjeros rungtynės. „Juokiausi išgirdusi, kad krepšininkas Arvydas Sabonis televizijai sakė, jog nepadariau jam įspūdžio, nes nesu įdegusi“, - tuomet sakė mergina.

Per akimirką 23 metų Inga Tarkovska tapo žvaigžde. Didžiausių Lietuvos leidinių puslapiuose mirgėjo apsinuoginusios merginos nuotraukos.

„Pasiekiau, ko norėjau, - tapau pirmąją moterimi Lietuvoje, kuri apsinuogino sporto varžybose“, - tuomet „Lietuvos rytui“ sakė mergina.

Laimėjo pilną šaldytuvą šampano

Inga mielai dalijo interviu ir nerausdama nusimesdavo drabužius prieš fotografų objektyvus ir televizijos kameras.

Mergina aiškino, kad išbėgti į aikštę pasiryžo susilažinusi su draugais.

„Gurkšnojau alų su nuolatine kompanija vieno draugo bute ir televizoriaus ekrane žiūrėjome krepšinį.

Kažkas leptelėjo, kad mes, vakarėlyje dalyvaujančios merginos, esame gražios, bet niekada neprilygsime garsioms manekenėms.

Tuomet užsikepiau. Kuo daugiau alaus, tuo daugiau ryžto!

Nusprendžiau įrodyti, kad pagarsėti galima vienas–du! Susilažinau su bičiuliais. Ir pagarsėjau, ir laimėjau šampano pilną šaldytuvą“, - džiaugėsi vilnietė.

Tiesa, žiūrovai ant Ingos pilvo pastebėjo nemažą ženklą X. Paaiškėjo, kad mergina dalyvavo alkoholinio kokteilio reklamos akcijoje.

Norvegijoje teikė intymias paslaugas

Pasirodžius straipsniui apie I. Tarkovską, „Lietuvos ryto“ redakcija sulaukė skambučio iš Norvegijos. Olafu prisistatęs vyriškis apie heroję papasakojo nemažai intriguojančių dalykų.

Pavyzdžiui, kad prieš merginą išgarsinusį akibrokštą ji pasikeitė pavardę iš Golubevaitės į Tarkovską, ir kad Norvegijoje teikė intymias paslaugas.

Savo pasakojimą jis grindė žiniomis apie tai, kokioje firmoje lietuvė dirba, kiek klientų per dieną turi aptarnauti ir kiek gauna už valandą.

Kanuose jautėsi žvaigžde

Vilnietė mokėjo pavergti vyrų širdis ir taip pildyti savo svajones. Jos atviras būdas jai atvėrė garsaus Kanų kino festivalio vartus. Visa tai ji gavo vieno garsaus prancūzo, su kuriuo susipažino Vilniuje, dėka.

Kanuose Inga jautėsi lyg žvaigždė – gyveno prabangiame „Hilton“ viešbutyje, maudėsi baseine ant viešbučio stogo, dalyvavo kino pasaulio garsenybių vakarėliuose.

„Vilkėjau trumpą juodą suknelę su žirniukais. Viskas buvo matyti. Net man pačiai atrodė, kad esu per daug apsinuoginusi. Bet naujieji draugai tvirtino, kad atrodžiau „kietai“, - duodama interviu žurnalui „Ekstra panelė“ tvirtino mergina.

Ji tikino, kad visos šios gėrybės jai nukrito iš dangaus – prancūzai apmokėjo visas sąskaitas ir neprašė už tai atsilyginti meile.

„Prancūzas buvo mano bičiulis, o ne meilužis. Negi žmonės negali įsivaizduoti, kad įmanoma užmegzti tiesiog paprastus, draugiškus santykius“, - klausė mergina.

Pastaruoju metu apsinuoginę sirgaliai ir sirgalės mažai ką stebina. Tai netgi tapo kovos būdu. Ukrainos feminisčių grupuotės „Femen“ narės, kurios dažnai apsinuoginusios rengia agresyvius išpuolius, kovoja už moterų teises.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.