EUROLYGA 2023

21-ąjį gimtadienį šventusiam J. Valančiūnui „Toronto Raptors“ siuntė šakotį

Pirmadienį 21-ąjį gimtadienį šventęs Jonas Valančiūnas sulaukė sveikinimų iš Toronto. „Toronto Raptors“ klubas, kuriam pirmąjį savo sezoną NBA atstovavo 213 cm ūgio vidurio puolėjas, savo socialiniame tinkle „Facebook“ išplatino gimtadienį švenčiančio J. Valančiūno nuotrauką su lietuvišku užrašu „Su gimtadieniu, Jonas!“ ir siūlo jam paragauti šakočio.

J. Valančiūnas pirmadienį šventė 21-ąjį gimtadienį.<br>"Facebook" nuotr.
J. Valančiūnas pirmadienį šventė 21-ąjį gimtadienį.<br>"Facebook" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 7, 2013, 12:19 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 3:27 AM

Pats krepšininkas, šiuo metu atostogaujantis po debiutinio sezono stipriausioje pasaulyje krepšinio lygoje, savo porfilyje „Facebook“ ragina visus būti savo šalies patriotais.

„Būti Lietuvos patriotu galima ne tik atstovaujant Lietuvai krepšinio aikštelėje ar karštai palaikant nacionalinę krepšinio rinktinę. Kviečiu visus prisidėti prie kilnaus patriotiškumo ugdymo projekto „Misija Sibiras“. Mano prosenelis, taip pat Jonas Valančiūnas, tremtyje praleido 10 metų. Prisiminkime tuos, kurių dėka galime džiaugtis kiekviena nauja diena“, - savo profilyje rašo J. Valančiūnas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.