EUROLYGA 2023

LKL čempionų žieduose trūksta tik laimėtojų vardo

Šalies krepšinio mėgėjams laukiant Lietuvos krepšinio lygos (LKL) finalinės serijos pabaigos, arenose vykstančias kovas nekantriai stebi ir juvelyrai. Šeštus metus žiedus LKL čempionams gaminantys „Premiere“ juvelyrikos namų meistrai jau nukaldino 20 išskirtinių žiedų, kuriuose beliko įkomponuoti tik nugalėtojų komandos pavadinimą.

LKL čempionų žiedų pavyzdys.
LKL čempionų žiedų pavyzdys.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 7, 2013, 12:48 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 3:27 AM

“Kai tik paaiškės nugalėtojai, mūsų meistrai ant žiedų išrašys komandos pavadinimą bei jos nario vardą ir pavardę. Visa tai turėsime padaryti per vieną dieną, kad suspėtume žiedus pristatyti kuo anksčiau iki apdovanojimų ceremonijos”, - sako „Premiere“ juvelyrikos namų kūrybos vadovas Vytautas Jonutis.

Jo teigimu, kaip ir kiekvienais metais, šiemet juvelyrų ir dizainerių komanda sukūrė visiškai naują LKL čempionų žiedų dizainą, o gamyboje naudojo tik aukščiausios kokybės medžiagas.

“Žiedo šonuose matome LKL simbolį iš vienos pusės ir datą iš kitos, o visą žiedo pagrindą juosia stilizuotas krepšinio tinklelis. Kiekvieno žiedo spalvų kontrastą išryškina beveik 100 cirkonių nuklota aikštelė, kurią užbaigia aukso raidėmis išrašytas komandos čempionės pavadinimas”, - sako V. Jonutis.

Juvelyrikos kūrybos vadovas atskleidžia, jog siekiant ryškaus skirtingų aukso spalvų kantrasto, šiemet žiedų gamybai buvo pasirinktas 9, 14 ir 18 karatų prabos aukso derinys, kuriame panaudotas dviejų spalvų auksas, baltos ir rausvos. Kiekvienas žiedas sveria apie 14 g.

Visi 20 žiedų yra vienodo dydžio, o paaiškėjus jų savininkams, šie turės galimybę atitinkamai susimažinti arba pasididinti savo trofėjus

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.