EUROLYGA 2023

Paaiškėjo žurnalistas, vietoje L. Jameso pasirinkęs C. Anthony

Naudingiausiojo NBA reguliariojo sezono krepšininko rinkimuose triumfavus LeBronui Jamesui JAV kilo suirutė - „Miami Heat“ žvaigždei 120 balsų buvo skirta pirmoji vieta, o vienas žmogus pažymėjo antrąją vietą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 7, 2013, 9:17 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 2:40 AM

„Kas jis?“, - klausė žurnalistai, o L. Jamesas netgi pareiškė, kad nenustebtų, jeigu tai būtų žurnalistas iš Niujorko.

Tačiau jis klydo. Pirmadienį „Boston Globe“ žurnalistas Gary Washburnas prisipažino, kad pirmąją vietą „New York Knicks“ žvaigždei Carmelo Anthony skyrė būtent jis.

„C. Anthony praktiškai pats atvedė „Knicks“ komandą į antrąją Rytų konferencijos vietą. Amare Stoumdemire'as dėl kelio problemų praleido didžiąją dalį sezono, Raymondas Feltonas šešias savaites, o Tysonas Chandleris nuolat kovojo su sveikatos bėdomis. Taip vieni liko J. R. Smithas, C. Anthony ir kiti krepšininkai, kurie laimėjo 54 mačus ir triskart nugalėjo „Heat“ komandą“, - apie savo sprendimą rašė G. Washburnas.

Pasak jo, L. Jamesas naudingiausiojo apdovanojimą gali laimėti kasmet.

„Mano balsas buvo daugiau susijęs su C. Anthony darbu, o ne L. Jameso dominavimu. Jeigu Anthony išimsime iš „Knicks“ komandos, ji taps ekipa, lošiančia loterijoje. O L. Jamesui tenka žaisti su dviem kitomis žvaigždėmis, kurios gauna apdovanojimus“, - rašė „Boston Globe“ žurnalistas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.