EUROLYGA 2023

„Olympiakos“ puolėjas S. Perperoglou: „Praėjusių metų finalo baigtis – CSKA našta“

„Mes – komanda, kuri niekada nepasiduoda. Nei mačo metu, nei per visą sezoną. Nutiko daug įvykių, kurie išmušdavo iš ritmo. Tačiau mes niekada nepasidavėme. Tą patį darysime ir Londone. Tikiuosi, kad komanda pakartos praėjusių metų laimėjimą ir vėl džiaugsis titulu“, - kalbėjo Eurolygos čempionų titulą ginančios Pirėjo „Olympiakos“ komandos puolėjas Stratos Perperoglou.

S. Perperoglou mano, kad pergalė prieš CSKA praėjusio sezono finale graikams suteikia pranašumą. Pasak jo, Maskvos komandos žaidėjai dėl to jaus didesnį spaudimą.<br>euroleague.net
S. Perperoglou mano, kad pergalė prieš CSKA praėjusio sezono finale graikams suteikia pranašumą. Pasak jo, Maskvos komandos žaidėjai dėl to jaus didesnį spaudimą.<br>euroleague.net
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 8, 2013, 6:09 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 1:30 AM

„Olympiakos“, su Martynu Gecevičiumi, „Final Four“ etape penktadienį stos į kovą su Maskvos CSKA komanda, kurią po pramestų Ramūno Šiškausko baudos metimų įveikė praėjusio sezono finale.

„Jie pamena, kaip laimėjome ir tai sukelia didesnį spaudimą jų komandai. Tai buvo didelis nusivylimas mūsų varžovams, todėl tai jiems bus papildoma našta, nes žaidėjai galvos apie tą pralaimėjimą“, - teigė 28 metų 203 cm ūgio krepšininkas, neslepiantis, kad „Olympiakos“ trokšta suteikti dar vieną šventę savo aistruoliams.

- Atkrintamosiose varžybose turėjote paplušėti su Stambulo „Anadolu Efes“ - žaidėte penkis mačus. Paskutinėse rungtynėse sugebėjote panaikinti 15-os taškų deficitą. Ar buvo labai sunki serija? Kaip jūs atradote stiprybės atsitiesti?, - oficialioje Eurolygos svetainėje klausiama S. Perperoglou.

- Tai buvo labai sunki serija. „Anadolu Efes“ - nuostabi komanda, kuri taip pat nusipelnė žaisti „Final Four“ etape. Mes visą sezoną dirbome, kad turėtume namų aikštės pranašumą ir tai mums leido žengti toliau. Svarbiausią mačą žaidėme savo sirgalių akivaizdoje ir su jų pagalba iškovojome kelialapį.

Buvo labai sunku tuomet, kai ketvirtąjį mačą pralaimėjome poros taškų skirtumu. Jautėme didžiulį spaudimą, todėl lemiamą mačą pradėjome prastai. Nepataikėme laisvi, pirmajame kėlinyje žaidėme blogai. Tačiau į didžiąją pertrauką išėjome turėdami 8 taškų deficitą ir žinojome, kad galime viską apversti.

- Šiame sezone su CSKA dar nežaidėte. Kokio mačo tikitės?

- Turėtų vykti fizinis krepšinis. Ir mes, ir CSKA tokį stilių mėgstame. Varžovai turi rimų aukštaūgių. Kaip ir būna „Final Four“ etape, bus daug intensyvumo ir jėgos. Viskas priklausys nuo to, kas labiau nori laimėti ir kas labiau kovoja dėl pergalės.

- Kurioms stipriosioms CSKA savybėms turėtumėte suteikti išskirtinį dėmesį?

- Jie yra didesni nei mes. Čia jų pranašumas, tačiau mes žaidėme su daug komandų, kurios turi aukštų ir tvirtų vyrukų ir iškovojome pergales. Savo žaidimą grindžiame komandiniu darbu. Taip žaisime ir su CSKA.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.