EUROLYGA 2023

„SuperSonics“ neatgims – NBA neleido perkelti „Kings“ klubo į Sietlą

„Kings“ klubas liks Sakramente, o Sietlas turės palaukti, kol atsiras naujas NBA klubas. Tai paaiškėjo trečiadienį, kuomet NBA savininkai nusprendė nepatenkinti „Kings“ noro persikelti į kitą miestą.

„SuperSonics“ aistruoliai nuliūdo – senoji jų ekipa kol kas atkurta nebus.<br>AP
„SuperSonics“ aistruoliai nuliūdo – senoji jų ekipa kol kas atkurta nebus.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

„Reuters” ir lrytas.lt inf.

May 16, 2013, 4:12 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 4:11 PM

Balsuodami savininkai pritarė NBA persikėlimo komiteto rekomendacijai ir taip užbaigė beveik trejus metus sirgalių aistras kaitinusią istoriją.

NBA komisaro Davido Sterno paskelbtas sprendimas užkirto kelią Sietlo investuotojų grupei, kurią į priekį veda Chrisas Hansenas, įsigyti „Kings“ komandą, kurią jie vertina 625 mln. JAV dolerių.

„Labai malonu matyti du didelius miestus taip susidomėjusius NBA, tačiau nugalėtojas čia – Sakramentas“, - teigė D. Sternas.

George'o Maloofo šeimyna, kuriai priklauso kontrolinis klubo paketas, norėjo parduoti franšizę, tačiau sulaukė pasipriešinimo iš Sakramento mero Kevino Johnsono.

„Kings“ klubo panoręs Ch. Hansenas neslėpė, kad būtų komandą perkėlęs į Sietlą ir ją pervadinęs į „SuperSonics“ komandą, taip atgaivindamas seną klubą. Tikroji „SuperSonics“ komanda 2008 metais persikėlė į Oklahomą. Jai buvo suteiktas „Thunder“ pavadinimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.