EUROLYGA 2023

Šlovės alėjoje įsiamžinusiam R. Javtokui - J. Plazos ir komandos draugų pagyros

Trečiadienį Kauno Savanorių prospekte vyko tradicinė „Žalgirio“ komandos šventė. Jos metu krepšinio gerbėjai turėjo galimybę susitikti su „Žalgirio“ ekipos žaidėjais ir treneriais. Renginį vainikavo „Žalgirio“ komandos vidurio puolėjo Roberto Javtoko delno įspaudo atidengimo ceremonija „McDonald‘s“ krepšinio šlovės alėjoje.

Daugiau nuotraukų (1)

Lukas Pileckas

May 22, 2013, 9:06 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 9:52 AM

„Tai nėra kažkoks labai svarbus apdovanojimas. Tiesą sakant, apie jį buvau net pamiršęs. Tačiau labai malonu, kad mane prisiminė ir pagerbė“, - po ceremonijos šypsojosi pats R. Javtokas.

Pasak „Žalgirio“ vyriausiojo trenerio Joano Plazos, R. Javtokas komandos draugų ir sirgalių pagarbą šiemet pelnė tiek už šių metų, tiek ir už savo visos karjeros nuopelnus. „Šiemet Robertui pavyko atsigauti po traumos ir, žaisdamas tik pusę sezono, jis padėjo „Žalgiriui“ iškovoti Lietuvos krepšinio lygos (LKL) čempionų žiedus. Be to, jis yra ilgametis Lietuvos krepšinio rinktinės kapitonas, padėjęs komandai savo palaikymu ir pelnytais taškais iškovoti ne vieną pergalę“, - komandos pasirinkimą šiemet pagerbti R. Javtoką paaiškino J. Plaza.

Šventės dalyviai tradiciškai varžėsi viktorinoje ir laimėjo specialius „Žalgirio“ ir „McDonald‘s“ prizus. Sirgaliai taip pat galėjo su žalgiriečiais nusifotografuoti, pabendrauti ir gauti autografus.

Krepšininkai susirinkusiems sirgaliams atskleidė vienas kito pravardes, laidė juokelius ir rungėsi, kas greičiau atliks įvairias užduotis.

Žvaigždžių alėjoje savo įspaudus yra palikę Arvydas Sabonis, Edas Cota, Mindaugas Timinskas, Tanoka Beardas, Dainius Šalenga, Darjušas Lavrinovičius, Paulius Jankūnas, Jonas Mačiulis, Eurelijus Žukauskas, Marcusas Brownas ir Mantas Kalnietis. Pernai Žvaigždžių alėjos garbės krepšininku tapo ir savo rankos įspaudą atidengė Marko Popovičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.