EUROLYGA 2023

„Pacers“ smogė „Heat“ komandai ir išlygino serijos rezultatą

Antroji komanda, kovosianti dėl NBA čempionų žiedo, paaiškės po septintųjų Rytų konferencijos finalo rungtynių. Naktį iš šeštadienio į sekmadienį „Indiana Pacers“ komanda pademonstravo vienybę ir sudavė rimtą smūgį „Miami Heat“ krepšininkams. „Pacers“ namuose 91:77 (21:23, 18:17, 29:15, 23:22) nugalėjo čempionų titulą ginančią Majamio komandą ir išlygino seriją iki keturių pergalių – 3:3.

Rungtynių akimirkos.<br>AP
Rungtynių akimirkos.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 2, 2013, 9:00 AM, atnaujinta Mar 6, 2018, 12:17 AM

„Heat” aistruoliai tikėjosi, kad būtent šiame mače jų dievaičiai ir užsitikrins vietą finale, tačiau Majamio komandos žaidimas ir vėl strigo. Šįkart prastai sužaidė Dwyane'as Wade'as ir Chrisas Boshas.

„Nepademonstravome savo geriausio žaidimo, tačiau sugebėjome iškovoti pergalę. Dabar turėsime „A“ lygio žaidimą parodyti paskutiniame mače“, - po rungtynių kalbėjo „Pacers“ treneris Frankas Vogelis.

Jo auklėtinius į pergalę vedę Paulas George'as, pelnęs 28 taškus bei Roy'us Hibbertas, sužibėjęs gynyboje. Jis atkovojo vienuolika kamuolių ir pelnė 24 taškus.

„Heat“ treneris Erikas Spoelstra teigė, kad prisiima atsakomybę dėl prasto dviejų „Didžiojo trejeto“ žaidėjų pasirodymo.

„Jie yra svarbiausia mūsų tikslo dalis. Aš turiu surasti būdą, kaip juos sugrąžinti į gerą formą, - kalbėjo E. Spoelstra. - Visi esame labai nusivylę šiomis rungtynėmis. Paleidome progą iš rankų, tačiau turime viską užmiršti ir susikaupti kitam mačui.“

Svarbiausias „Didžiojo trejeto“ žaidėjas LeBronas Jamesas pelnė 29 taškus. Lemiamos rungtynės vyks „Heat“ tvirtovėje.

Finale poros nugalėtojo laukia „San Antonio Spurs“ krepšininkai.

„Heat“: L. Jamesas (7 atk. kam.) - 29, D. Wade'as ir M. Chalmersas – po 10, N. Cole'as – 9, R. Allenas ir M. Milleris – po 6, C. Boshas – 5, J. Anthony (8 atk. kam.) - 2.

„Pacers“: P. George'as (8 atk. kam.) - 28, R. Hibbertas (11 atk. kam.) - 24, G. Hillas – 16, D. Westas (14 atk. kam.) - 11, L. Stephensonas (12 atk. kam.) - 4, T. Hansbroughas ir S. Youngas – po 3, D. J. Augustinas – 2.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.