EUROLYGA 2023

L. Jamesas apie paskutinį T. Parkerio metimą: „Tony viską atliko ir gerai, ir blogai“

LeBronas Jamesas prieš NBA finalo seriją tikino, kad yra 50 kartų geresnis nei tada, kai prieš šešerius metus kovojo su „San Antonio Spurs“. Tuomet jis ir „Cleveland Cavaliers“ neturėjo jokių šansų ir finalo seriją „San Antonio Spurs“ komandai pralaimėjo 0:4.

L. Jamesas (kairėje) ir D. Wade'as neišgelbėjo „Heat“.<br>AP
L. Jamesas (kairėje) ir D. Wade'as neišgelbėjo „Heat“.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 7, 2013, 12:14 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 7:22 PM

Dabar L. Jamesas su „Miami Heat“ vylėsi mesti iššūkį patyrusiai „Spurs“ kariaunai, tačiau ši pirmojoje finalo serijos akistatoje smogė varžovams jų pačių aikštėje. Tony Parkerio vedama „Spurs“ šventė pergalę 92:88. Prancūzas per ketvirtąjį kėlinį pelnė 10 taškų, o iš viso - 21.

„Spurs“ yra „Spurs“, žmogau“, - po pirmųjų finalo serijos rungtynių žurnalistams ištarė L. Jamesas.

„Heat“ lyderis grūmėsi kaip liūtas - pelnė 18 taškų, atkovojo net 18 kamuolių, atliko 10 rezultatyvių perdavimų. Tačiau dešimtasis jo trigubas dublis atkrintamosiose varžybose negelbėjo.

L. Jamesas dažnai strigo protingoje „Spurs“ gynyboje - jis pataikė 7 metimus iš 16. Be to, jam nepavyko sustabdyti T. Parkerio, kuris per vargus įveikė „Heat“ lyderio gynybą, pelnė sudėtingą dvitaškį ir likus 5,2 sek. padidino „Spurs“ pranašumą iki keturių.

„Tony per šią ataką viską atliko ir gerai, ir blogai“, - prisimindamas paskutinį T. Parkerio šūvį sakė jį stabdyti bandęs L. Jamesas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.