EUROLYGA 2023

Brolių Lavrinovičių kulinarijos pamokėlė neapsiėjo be pokštų (video)

Profesionalūs krepšininkai retai kada randa laiko patys pasigaminti valgyti. Jų alkį dažniausiai padeda numalšinti žmonos arba restoranai, tačiau broliai Lavrinovičiai įrodė, kad maisto ruoša, jiems – ne problema.

Paruošus salotas, Lavrinovičiai nusprendė savo šedevrą duoti išbandyti picerijos lankytojams, kurie „Cezario“ salotas įvertino teigiamai.<br>youtube.com
Paruošus salotas, Lavrinovičiai nusprendė savo šedevrą duoti išbandyti picerijos lankytojams, kurie „Cezario“ salotas įvertino teigiamai.<br>youtube.com
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 10, 2013, 4:37 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 5:06 PM

Kšištofas ir Darjušas Lavrinovičiai tinklalapiui „SportoTV.lt“ pademonstravo savo sugebėjimus virtuvėje bei pagamino „Cezario“ salotas.

Patiekalui paruošti buvo panaudota vištiena, salotos, sūris, pomidorai, džiūvesėliai ir padažas, o virtuvėje Kauno „Žalgirio“ aukštaūgiai nestokojo geros nuotaikos.

„Valgį gaminame retai. Turime žmonas, o jos mūsų neprileidžia prie keptuvių“, – tinklalapiui „SportoTV.lt“ kalbėjo brolis.

Paruošus salotas, Lavrinovičiai nusprendė savo šedevrą duoti išbandyti picerijos lankytojams, kurie „Cezario“ salotas įvertino teigiamai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.