EUROLYGA 2023

„Heat“ treneris E. Spoelstra: „Gavome tai, ko nusipelnėme“ (video)

„Miami Heat“ krepšininkai norės kuo greičiau pamiršti antradienio vakaro košmarą San Antonijuje. NBA čempionų titulą ginantys „Heat“ žaidėjai trečiajame finalo serijos mače buvo apmėtyti tritaškiais ir sutriuškinti „Spurs“ komandos 113:77.

E. Spoelstrai nepavyko sutelkti savo komandos.<br>AP
E. Spoelstrai nepavyko sutelkti savo komandos.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 12, 2013, 9:38 AM, atnaujinta Mar 5, 2018, 3:32 PM

16 tritaškių pataikę „San Antonio Spurs“ krepšininkai pagerino NBA finalų rekordą, o 36 taškais sutryptas „Heat“ klubas tokio skaudaus antausio atkrintamosiose varžybose nebuvo patyręs per visą istoriją.

„Gavome tai, ko nusipelnėme. Varžovai žaidė neįtikėtinai, pagavo ritmą jau pirmajame kėlinyje. Kiekvienas metimas, kurį atlikdavo, pasiekdavo tikslą. Mes jų nesustabdėme“, - po mačo kalbėjo „Heat“ treneris Erikas Spoelstra.

„Heat“ vairininkas pagyrė tik Mike'ą Millerį, kuris pataikė daugiau tritaškių nei visa likusi jo komanda - 5 iš 5. Majamio klubas šį kartą džiaugėsi tik 8 taikliais tolimais metimais iš 18.

„M. Milleris yra vienas geriausių metikų, kokį man yra tekę matyti. Jis tai šiandien įrodė, tačiau kaip komanda mes nepadarėme daugiau, kad jo pasiekimai nenueitų perniek“, - kalbėjo E. Spoelstra.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.