EUROLYGA 2023

L. Jamesas: „Dabar tai trijų rungtynių serija“

„Miami Heat“ ketvirtosiose NBA finalo rungtynėse sužaidė puikiai ir įveikė „San Antonio Spurs“ 109:93 bei išlygino serijos iki keturių pergalių rezultatą. Ekipos šiuo metu turi po dvi pergales.

L. Jamesas ketvirtosiose NBA finalo rungtynėse vedė savo komandą į priekį ir pelnė 33 taškus.<br>AP
L. Jamesas ketvirtosiose NBA finalo rungtynėse vedė savo komandą į priekį ir pelnė 33 taškus.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 14, 2013, 10:18 AM, atnaujinta Mar 5, 2018, 1:27 PM

Majamio komandą į priekį vedė lyderiai LeBronas Jamesas, Dwyane'as Wade'as ir Chrisas Boshas, kurie kartu pelnė net 85 taškus ir pataikė daugiau nei 50 procentų metimų.

„Atlaikėme spaudimą savo pečiais ir iškovojome pergalę. Turėjome išsiaiškinti, kaip laimėti rungtynes ir žaisti aukščiausiu lygiu. Kai mes trise sėkmingai žaidžiame, mus sustabdyti yra labai sunku“, - po mačo kalbėjo L. Jamesas.

„Dabar tai trijų rungtynių serija. Mes tiesiog vėl norime išeiti į aikštę ir vėl gerai žaisti“, - teigė „Miami Heat“ žvaigždė.

Sekmadienį penktosios rungtynės bus žaidžiamos „San Antonio Spurs“ arenoje ir aikštės šeimininkai viliasi, kad „Miami Heat“ žvaigždžių trejetas taip ryškiai nespindės.

„Kai Chrisas Boshas, Dwyane'as Wade'as ir LeBronas Jamesas taip gerai pataiko ir pelno didžiąją dalį komandos taškų, kaip šiąnakt, mūsų ekipai yra sudėtinga“, - teigė „San Antonio Spurs“ strategas Greggas Popovičius.

„Kai ši trijulė taip rungtyniauja, mūsų žaidimas tokiu atveju turi būti tobulas“, - pridūrė jis.

„San Antonio Spurs“ gynėjas Tony Parkeris trečiosiose rungtynėse pasitempė dešinės kojos pakinklinę sausgyslę. Kilo klausimas, ar krepšininkas galės žaisti ketvirtosiose rungtynėse.

T. Parkeris žaidė 31 min. 30 sek., pelnė 15 taškų. „Manau, antroje rungtynių pusėje jaučiau nuovargį. Tačiau apskritai esu laimingas galėdamas žaisti ir džiaugiuosi, kad kojos nesusitraumavau stipriau.

Treneris G. Popovičius buvo laimingas, sužinojęs, kad aš galėsiu rungtyniauti, nors tai buvo šiek rizikinga“, - teigė T. Parkeris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.