EUROLYGA 2023

R. Kaukėno karjeros kelias vėl sukasi Sienos „Montepaschi“ link

Rimantas Kaukėnas po metų pertraukos vėl turėtų žaisti Italijoje. Pastarąjį sezoną Kauno „Žalgiriui“ atstovavęs 36 metų 192 cm ūgio gynėjas grįš ten, kur praleido geriausius savo karjeros metus - į Sienos „Montepaschi“ klubą.

R. Kaukėnas su „Žalgiriu“ buvo pasirašęs sutartį vienam sezonui.<br>M. Kulbio nuotr. iš archyvo
R. Kaukėnas su „Žalgiriu“ buvo pasirašęs sutartį vienam sezonui.<br>M. Kulbio nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 17, 2013, 5:34 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 10:46 AM

„Sienos klubo vadovai labai domisi juo, nori, kad jis sugrįžtų į komandą. O Rimas taip pat ten norėtų žaisti“, - portalui lrytas.lt sakė krepšininko agentas Mateuszas Jodlowskis.

Vilnietis Sienos komandai su pertraukomis atstovavo šešis sezonus - 2005-2009 ir 2010-2012 metais. Vienam sezonui - 2009-2010 metais - lietuvio ir Italijos klubo bendradarbiavimą buvo nutraukęs Madrido „Real“.

R. Kaukėnas paliko ryškų pėdsaką Italijos krepšinio pirmenybėse - penkis kartus tapo Italijos čempionu, kartą buvo išrinktas naudingiausiu finalo serijos žaidėju ir du kartus užėmė antrąją vietą naudingiausio reguliaraus sezono žaidėjo rinkimuose.

Per savo karjerą R. Kaukėnas taip pat yra atstovavęs Galil Eliono „Hapeol“ (Izraelis), Vilniaus „Lietuvos ryto“ (Lietuva), Ostendės „Telindus“ (Belgija), Bonos „Telekom“ (Vokietija), Kantu „Vertical Vision“ (Italija) ekipoms.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.