EUROLYGA 2023

A. Vainauskas: „Po tokio pasirodymo treneris turi pasitraukti“

2011 metų Europos moterų krepšinio čempionė Rusija šiemet Senojo žemyno pirmenybėse Prancūzijoje savo pasirodymą baigė jau pirmajame grupių etape ir gėdingai turi palikti čempionatą. Iškovojusi tik vieną pergalę ir patyrusi du pralaimėjimus, keturių komandų grupėje liko paskutinė.

A. Vainauskas su Rusijos moterų rinktine Europos čempionate iškovojo vos vieną pergalę.<br>basket.ru
A. Vainauskas su Rusijos moterų rinktine Europos čempionate iškovojo vos vieną pergalę.<br>basket.ru
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 18, 2013, 2:37 AM, atnaujinta Mar 5, 2018, 10:33 AM

Alfredo Vainausko treniruojama Rusijos rinktinė pralaimėjo ispanėms ir švedėms, o paskutiniajame grupės mače 72:66 nugalėjo Italiją. Tačiau to nepakako - ruses būtų išgelbėjusi Švedijos pergalė prieš Ispaniją. Tačiau ispanės sutriuškino varžoves (73:49) ir nustūmė Rusijos rinktinę į paskutinę grupės vietą.

A. Vainauskas greičiausiai pasitrauks iš posto, nes dar prieš Ispanijos ir Švedijos dvikovą teigė, kad jei jo vadovaujama ekipa liks paskutinė, jis atsistatydins.

„Deja, šis laimėjimas dar ne pergalė. Mums reikėjo laimėti 7 taškų skirtumu. Aš suprantu, kad po tokio komandos pasirodymo ekipos strategas turi galvoti apie pasitraukimą.  Yra tokia mintis, tik palaukime rungtynių tarp Švedijos ir Ispanijos komandų“, - Rusijos žiniasklaidai teigė A. Vainauskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.