EUROLYGA 2023

G. Popovichiaus atsakymas, kodėl nebuvo prasižengta per paskutinę ataką: „Mes taip nedarome“

Šeštosiose NBA finalo serijos rungtynėse Majamyje aikštės šeimininkai „Heat“ krepšininkai po pratęsimo 103:100 (27:25, 17:25, 21:25, 30:20, 8:5) įveikė „San Antonio Spurs“ ir išlygino serijos iki keturių pergalių rezultatą.

„San Antonio Spurs“ G. Popovichius po mačo neslėpė nusivylimo.<br>AP
„San Antonio Spurs“ G. Popovichius po mačo neslėpė nusivylimo.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 19, 2013, 11:50 AM, atnaujinta Mar 5, 2018, 9:24 AM

Abejų ekipų sąskaitoje – po tris pergales ir lemiamos - septintosios - rungtynės bus žaidžiamos naktį iš ketvirtadienio į penktadienį.

„Mes džiaugiamės, kad turime galimybę žaisti 7-ąsias rungtynes“, - teigė vyriausiasis „Miami Heat“ treneris Erikas Spoelstra.

„San Antonio Spurs“ rūbinėje po šių rungtynių galėjo lietis šampanas ir aidėti pergalės šūksniai. Tačiau tai buvo liūdesio ir tylos kambarys.

Po mačo daugelis vandens buteliukų liko nepradaryti, žaidėjai neturėjo jėgų ir neskubėjo numalšinti troškulio.

Greggas Popovichius po rungtynių į žurnalistų klausimus atsakinėjo jam įprastais trumpais, kovingais sakiniais.

„Tai buvo velniškos rungtynės. Mačas, kupinas klaidų. Galiausiai, jie atsidūrė laimėjusiųjų pusėje“, - nusivylęs teigė pralaimėjusiųjų treneris, kuris sulaukė kritikos, kad svarbiais momentais ant suolo pasodino geriausią komandos kovotoją dėl kamuolių Timą Duncaną, o paskutinės atakos per pratęsimą metu - Tony Parkerį.

Spaudos konferencijoje žurnalistui iš Italijos sporto dienraščio „Gazzetta delo Sport“ paklausus, kodėl neprasižengė per paskutinę ketvirtojo kėlinio „Heat“ ataką, kai R. Allenas pataikė tritaškį, „Spurs“ treneris atsakė klausimu: „Čia europiečio klausimas?“

„Taip. Paprastai, esant tokiai situacijai, Italijoje ir apskritai Europoje, taip daroma“, - atsakė žurnalistas.

„Mes taip nedarome“, - tepasakė G. Popovichius. Į klausimą, kaip ruošite komandą lemiamoms rungtynėms, treneris po trumpos tylos pauzės užtikrintai ir kiek piktokai atsakė: „Įlipsime į autobusą, atvyksime prie arenos, išlipsime iš autobuso ir eis komanda žaisti. Štai kaip mes ruošimės rungtynėms“, - atsakė G. Popovichius. 

Jo antradienio pergalės planas žlugo. Abi ekipos turi po paskutinę galimybę ketvirtadienį vakare laimėti šią ilgą seriją ir tapti naujaisiais NBA čempionais.  

Parengta pagal edition.cnn.com. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.