EUROLYGA 2023

J. C. Navarro ispanams nepadės kovoti Europos čempionate

Ispanijos rinktinė Europos krepšinio čempionate neturės dar vieno itin svarbaus krepšininko. Dėl Pau Gasolio nedalyvavimo susilpnėjusi čempionų titulą ginanti ekipa negalės verstis ir Juano Carloso Navarro paslaugomis. 33 metų naudingiausias „Eurobasket 2011” žaidėjas nutarė pailsėti po varginančio sezono su „Barcelona“ komanda, rašo basketusa.com.

J. C. Navarro su Ispanijos rinktine triumfavo 2011 metais Lietuvoje vykusiame Europos krepšinio čempionate.<br>G. Šiupario nuotrauka iš archyvo
J. C. Navarro su Ispanijos rinktine triumfavo 2011 metais Lietuvoje vykusiame Europos krepšinio čempionate.<br>G. Šiupario nuotrauka iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 20, 2013, 7:11 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 8:01 AM

„Kaip ir esu sakęs, sezonas buvo labai sunkus. Noriu pailsėti ir atsigauti, kad būčiau pasirengęs kitam sezonui“, - teigė J. C. Navarro.

Kol ka nėra aišku, ar Ispanijos rinktinei padėti galės Marcas Gasolis bei Serge'as Ibaka.

Ispanai C grupėje Slovėnijoje kovos su Gruzijos, Lenkijos, Kroatijos, šeimininkų, Čekijos rinktinėmis.

J. C. Navarro šiame sezone su „Barcelona“ komanda, kuriai atstovauja ir Šarūnas Jasikevičius, užėmė antrąją Ispanijos pirmenybių vietą. Jie finalo serijoje pralaimėjo Madrido „Real“ klubui, kuriam dėl traumos padėti negalėjo Martynas Pocius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.