EUROLYGA 2023

„Lietuvos ryto“ legionierius N. Nedovičius jau sukasi NBA virtuvėje

Vilniaus „Lietuvos ryto“ legionierius Nemanja Nedovičius pirmą kartą pajuto NBA skonį. Penktadienį 22 metų 193 cm ūgio įžaidėjas kamuolį varinėjosi „Milwaukee Bucks“ treniruočių salėje. Taip N. Nedovičius pradėjo naujokų biržos treniruočių stovyklų sezoną, rašo jsonline.com.

N. Nedovičius jau šiemet tikisi išvykti į NBA.<br>G. Šiupario nuotrauka iš archyvo
N. Nedovičius jau šiemet tikisi išvykti į NBA.<br>G. Šiupario nuotrauka iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 22, 2013, 12:18 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 6:44 AM

Serbas atskleidė, kad Milvokis – ne vienintelė vieta, kur jis ketina apsilankyti. Jis ketina pasirodyti Atlantoje, Detroite ir Klivlende. Po kelionės JAV N. Nedovičius ketina sugrįžti į tėvynę.

„Pasisėmiau daug gerų įspūdžių. Juk tai buvo pirmoji mano treniruotė, pirmasis kartas JAV“, - teigė N. Nedovičius, kuris tikisi į NBA būti pašauktas antrojo naujokų biržos rato metu.

Lietuvos krepšinio gerbėjams gerai pažįstamas įžaidėjas turėjo į JAV atvykti prieš savaitę, tačiau N. Nedovičius „Adidas EuroCamp“ stovykloje Italijoje patyrė čiurnos traumą. Dėl jos krepšininkui teko sugrįžti į Belgradą.

N. Nedovičius turi galiojantį kontraktą su „Lietuvos ryto“ komanda, tačiau krepšininkas atskleidė, kad jo sutartyje su sostinės ekipa yra numatyta išlyga – jeigu jis NBA naujokų biržos metu išgirs savo pavardę, galės iškeliauti į Ameriką.

„Iki šiol tai atrodė nerealu, - teigė N. Nedovičius. - Tačiau dabar esu čia ir pradedu suvokti, kad viskas – labai rimta. Išgirdau daug pozityviai nuteikiančių komentarų.“

N. Nedovičius JAV netgi buvo pavadintas „europietišku Derricku Rose'u“, tačiau serbas nesureikšmina tokių kalbų.

„Galiu būti triskart lėtesnis, bet gerai“, - teigė įžaidėjas.

N. Nedovičiui pagyrimų pažėrė ir „Bucks“ žaidėjų paieškų skyriaus direktorius Billy McKinney.

„Turėjau progą su juo padirbėti prieš porą metų „EuroCamp“ stovykloje Trevize, - teigė B. McKinney. - Jis tikrai supranta žaidimą ir tai, kaip jis turi veikti. N. Nedovičius yra labai atletiškas.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kas yra vatnikai ir kiek jų?