EUROLYGA 2023

Devyniolikmečių rinktinės kapitonė D. Belickaitė aikštėje ne kartą pamokė vaikinus (video)

Liepos 18-28 dienomis Panevėžyje ir Klaipėdoje vyksiančiame 19-mečių merginų pasaulio čempionate Lietuvos rinktinės kapitonė bus 17-metė vilnietė Dalia Belickaitė.

D. Belickaitė yra viena devyniolikmečių rinktinės lyderių.<br>J. Stacevičiaus nuotr. iš archyvo
D. Belickaitė yra viena devyniolikmečių rinktinės lyderių.<br>J. Stacevičiaus nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 18, 2013, 4:07 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 10:38 PM

Vilniaus „Jaunųjų talentų“ gynėja į susitikimą su žurnalistais atvyko avėdama skirtingas šlepetes. Paaiškėjo, kad tai yra draugystės simbolis - dar jaunučių rinktinėje dvi rinktinės žaidėjos apsikeitė šlepetėmis ir iki šiol jas taip nešioja.

D. Belickaitė pasakoja, kad krepšiniu užsikrėtė apsilankiusi Diliaros Velišajevos treniruotėje, nors per pirmąją treniruotę krepšinio neteko žaisti. Iš užsienio atvykusią trenerę jaunosios žaidėjos ne visada suprasdavo, tačiau dabar jau ir pačios mielai naudoja D. Velišajevos mėgstamas frazes.

Lietuvos rinktinės kapitonė ne kartą žaidė su vaikinais, kartais juos ir įveikdavo. Ją žavi vyrų krepšinio greitis, dėjimai į krepšį, o pati vilnietė serga už Kauno „Žalgirį“. D. Belickaitė juokauja, kad į sostinės „Lietuvos ryto“ rungtynes eina pasižiūrėti savo sesers Sigitos, kuri yra viena „Lietuvos ryto“ šokėjų grupės narių, pasirodymų.

Perspektyvi krepšininkė sako, kad praleidžia daug pamokų, tačiau kol kas mokslai dėl to nenukentėjo. 11 klasę lankysianti sportininkė ateityje norėtų pasirinkti su sportu nesusijusią specialybę, nes mano, kad krepšinyje veiklos galės rasti ir be specialaus išsilavinimo.

O krepšinio aikštėse žaidėja nori siekti maksimumo - žaisti Eurolygoje ir Lietuvos moterų rinktinėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.