EUROLYGA 2023

J.Kazlauskas: „Rungtynėse buvo visko – ir jaudulio, ir neteisingų sprendimų“

Jonas Kazlauskas dar prieš Lietuvos rinktinės stovyklą Kaune akcentavo, kad pirmuosiuose draugiškuose mačuose pergalės nebus prioritetu. Tačiau nacionalinė komanda pirmadienį buvo nusiteikusi entuziastingai ir pradžiugino Kėdainiuose susirinkusią publiką – Belgijos rinktinę lietuviai sutriuškino 86:61.

J.Kazlauskas po pirmojo draugiško mačo vertinti žaidėjų dar nenorėjo.<br>M.Kulbio nuotr.
J.Kazlauskas po pirmojo draugiško mačo vertinti žaidėjų dar nenorėjo.<br>M.Kulbio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Kęstutis Rimkus

Aug 5, 2013, 10:38 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 3:31 AM

„Pirmiausia noriu pasveikinti Kėdainius, pasistačiusius labai gerą salę. Visi mūsų vyrai ją labai gyrė, - po rungtynių kalbėjo J.Kazlauskas. - Mače pasitaikė visko – ir jaudulio, ir neteisingų sprendimų, bet gerai, kad buvo ir daug noro. Jis veržėsi pro kraštus.“

Lietuvos rinktinės treneris akcentavo, kad šiuo metu ekipoje vyksta kartų kaita.

„Ateina penki jauni žaidėjai – Jonas Valančiūnas, Donatas Motiejūnas, Mindaugas Kuzminskas, Vytenis Čižauskas, Adas Juškevičius ir bus labai įdomu stebėti, kaip jie atrodys ateityje“, - sakė strategas.

Tačiau kol kas J.Kazlauskas kalbėti apie krepšininkų gebėjimus nebuvo linkęs.

„Kol kas nenoriu vertinti žaidėjų, nes gyvenimas kartais pamoko, kai tai darai per anksti, - sakė treneris. - Komandos debiutantui V.Čižauskui pasakiau, kad jis būdamas įžaidėju turi valdyti komandą ir viena ausimi klausytis trenerio. Noro jis turi daug, dirba be priekaištų, o ar pateks į galutinę sudėtį dar nežinia. Laukia daug rungtynių ir tikrinsime visus žaidėjus.“

Lietuvos rinktinė Kaune antradienį dar kartą susitiks su Belgijos rinktine. J.Kazlauskas teigė, kad šiame mače jau turėtų pasirodyti ir J.Valančiūnas, kuris pirmadienį kartu su Linu Kleiza ir Mantu Kalniečiu registruotas nebuvo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.