EUROLYGA 2023

M.Kuzminskas: „Sužaidėme prastas rungtynes“

„Sužaidėme prastas rungtynes. Gerai, kad turime laiko, todėl tikiuosi, kad viską pataisysime“, - į vatą po rungtynių su Belgijos rinktine antradienį žodžių nevyniojo Mindaugas Kuzminskas. Antrosiose draugiškose rungtynėse su belgais Lietuvos rinktinė 66:53 nugalėjo varžovus, tačiau žaidimas nedžiugino nei krepšinio gerbėjų, nei trenerio Jono Kazlausko.

M.Kuzminskas neslėpė, kad rungtynės lietuviams buvo prastos.<br>M.Kulbio nuotr.
M.Kuzminskas neslėpė, kad rungtynės lietuviams buvo prastos.<br>M.Kulbio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 6, 2013, 11:07 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 2:55 AM

„Ir žiūrovai, ir visi pastebėjo, kad šiandieną žaisti buvo sunku. Vasara, karštos dienos, daug žmonių, todėl halė įkaito. Sąlygos tikrai nebuvo pačios tinkamiausios, tačiau tuo teisintis nereikėtų. Juk ir belgų situacija buvo tokia pat – žaidėme toje pačioje salėje ir su tuo pačiu kamuoliu, - apie dėl karščio ir prastos salės vėdinimo sistemos susidariusias sąlygas kalbėjo M. Kuzminskas. - Buvo tokių momentų, kai trukdydavo. Kad ir pabaigoje – būni laisvas, nori mesti, tačiau nedrįsti, nes rankos ir kamuolys būna slidūs.“

Paklaustas, kas galėjo nulemti tai, kad daug metimų skriejo pro šalį, o dalis derinių visiškai neveikė M.Kuzminskas daryti išvadų neskubėjo.

„Sunku pasakyti. Dar tik pasirengimo pradžia. Pirmasis mačas buvo visai geras, o šįkart vaizdas – visiškai priešingas. Kol kas sunku kalbėti. Treneriai padarys video, mes pažiūrėsime ir padarysime išvadas. Rungtynės nebuvo gražios žiūrovui – jos buvo nerezultatyvios, daug žaidimo broko, tačiau ką jau padarysi“, - sakė jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.