EUROLYGA 2023

N.Pekovičius: „Negaliu padėti rinktinei neturėdamas draudimo“

Vienas Juodkalnijos krepšinio rinktinės lyderių Nikola Pekovičius paaiškino, kodėl atsisakė atstovauti rinktinei Europos krepšinio čempionate. Grupėje būsimų Lietuvos varžovų žaidėjas tikino, kad bijo rizikuoti žaisti be draudimo. 27 metų 211 cm ūgio N.Pekovičius vis dar derasi su NBA klubu „Minnesota Timberwolves“.

N.Pekovičius vis dar derasi su NBA klubu „Minnesota Timberwolves“.<br>AP archyvo nuotrauka
N.Pekovičius vis dar derasi su NBA klubu „Minnesota Timberwolves“.<br>AP archyvo nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 7, 2013, 8:45 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 2:12 AM

„Mano noras atstovauti rinktinei neturėtų būti diskutuojamas. Tiesiog neturiu kontrakto ir tai man trukdo prisijungti prie nacionalinės komandos. Aš negaliu žaisti be draudimo. Joks žaidėjas pasaulyje to nedarytų. Aš noriu pasirašyti su NBA klubu ketverių ar penkerių metų kontraktą, todėl negaliu šitaip rizikuoti“, - vjiesti.me teigė N.Pekovičius.

Jis tvirtino, kad tikėjosi visus reikalus sutvarkyti laiku ir padėti Juodkalnijai kovoti dėl Europos čempionato medalių.

„Deja, man nepavyko ir aš negaliu pradėti treniruotis. Nenoriu prisijungti prie komandos ir treniruotis tik atskirai, - kalbėjo N.Pekovičius. - Derybos su klubu vyksta penkias savaites ir dar nesibaigė. Mano agentas tikino, kad tai normalu, siekiant užsitikrinti tokį kontraktą. Jis taip pat atmetė galimybę treniruotis, kol nėra sudėti parašai.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.