EUROLYGA 2023

H.Turkoglu gali tapti L.Kleizos komandos draugu

Linas Kleiza Stambulo „Fenerbahce Ulker“ komandoje gali sulaukti dar vieno žaidėjo iš NBA. Į „Fenerbahce Ulker“ gretas gali persikelti Turkijos krepšinio žvaigždė Hidayetas Turkoglu.

Didžiausia Turkijos krepšinio žvaigždė nebepritampa NBA.<br>AP nuotr.
Didžiausia Turkijos krepšinio žvaigždė nebepritampa NBA.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 16, 2013, 6:17 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 10:03 PM

Turkijos žiniasklaidos žiniomis, Stambulo komandos vadovai įkalbinėja puolėją palikti NBA, kur pastaruoju metu jam sekasi sunkiai, ir grįžti iškovoti Eurolygos čempionų titulo.

Tiesa, būtų sunku ne tik laimėti Eurolygą, bet ir atsisveikinti su NBA. H.Turkoglu varžo 12 milijonų JAV dolerių sutartis su „Orlando Magic“.

Vis dėlto NBA ekipa nėra patenkinta puolėjo žaidimu. Praėjusį sezoną turkas NBA pirmenybėse vidutiniškai rinkdavo vos 2,9 taško ir 2,4 atkovoto kamuolio.

„Fenerbahce Ulker“ klube H.Turkoglu starto penkete užimtų lengvojo, o L.Kleiza – sunkiojo krašto vietą.

Tiesa, derybų eiga priklausys ir nuo FIBA sprendimo. Vasarį NBA dėl draudžiamų preparatų naudojimo nubaudė H.Turkoglu 20 rungtynių diskvalifikacija. Tuo metu Europoje už tokius nusižengimus skiriama dvejų metų diskvalifikacija.

Tiesa, Turkijos krepšinio federacija maldauja FIBA, kad ši sušvelnintų bausmę iki pusmečio. Tuomet H.Turkoglu galėtų žaisti Europos čempionate Slovėnijoje ir jei derybos pavyktų, galėtų normaliai atstovauti Stambulo klubui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.