EUROLYGA 2023

P.Giannakis nepaspaudė rankos jį auklėjusiam Kinijos krepšinio federacijos viceprezidentui

Kinijos krepšinio federacijos viceprezidentas Hu Jiashi norėjo atsisveikinti su rinktinės treneriu Panagiočiu Giannakiu ir ištiesė šiam ranką, tačiau piktai kiną nužvelgęs graikas demonstratyviai praėjo azijietį, bet pasisveikino su kitais netoliese buvusiais federacijos atstovais.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 17, 2013, 11:37 AM, atnaujinta Mar 1, 2018, 9:51 PM

Kinijoje toks P.Giannakio gestas sulaukė nemenko atgarsio. Pasirodo, specialistui įgriso H.Jiashio kišimasis į nacionalinės komandos treniravimą.

Nuo pirmos dienos, kai šiemet P.Giannakis tapo Kinijos komandos treneriu, H.Jashis kišosi į darbą ir duodavo nurodymus dėl startinio penketo ar taktikos. Net per Azijos čempionatą H.Jashis įkalbinėjo P.Giannakį keisti taktiką.

Federacijos viceprezidentas P.Giannakiui nežinant netgi rengdavo slaptus pasitarimus su rinktinės asistentais bei labiausiai patyrusiais žaidėjais. H.Jashis įkalbinėdavo juos žaisti ne remiantis trenerio, bet jo taktika.

Tiesa, kai kurie krepšininkai skundėsi, kad neperpranta P.Giannakio sistemų. O Azijos čempionate kinai liko tik penkti ir į kitų metų planetos pirmenybes pateks nebent gavę vardinį kvietimą.

P.Giannakis su federacija nesutarė ir dėl rinktinės žaidėjų sąrašo. Graikas norėjo ruošti jaunesnius krepšininkus 2016 metų olimpinėms žaidynėms, tačiau iš kandidatų sąrašo išbraukti patyrę žaidėjai stebuklingai vėl atsirado sąrašuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ką rodo Lietuvoje vykstančios karinės pratybos?