EUROLYGA 2023

G.Krapikas prisijungė prie „Žalgirio“ trenerių štabo

Kauno „Žalgirio“ trenerių štabe – jau matytas veidas. Prie Ilias Zouros komandos prisijungė Gintaras Krapikas, kuriam „Žalgirio“ klubas – puikiai pažįstamas. 52 metų strategas 1985-1990 metais vilkėjo Lietuvos čempionų marškinėlius ir yra dirbęs trenerio asistentu bei kurį laiką užėmė vyriausiojo „Žalgirio“ stratego postą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 24, 2013, 1:26 AM, atnaujinta Mar 1, 2018, 6:45 PM

„Burdami trenerių štabą suderinome patirtį su jaunatviška energija. Tiek Gintaras, tiek Saulius Štombergas – žalgiriečiai iki kaulų smegenų. G.Krapikas yra daug ko matęs ir toliau kaupia neįkainojamą patirtį Lietuvos rinktinėje. S.Štombergas „Žalgirio“ sistemoje dirba jau trejus metus ir šią vasarą užtikrintai debiutavo Lietuvos jaunių rinktinės vyriausiojo trenerio pareigose. Saulius sparčiai tobulėja ir yra vienas perspektyviausių jaunųjų Lietuvos trenerių“, - zalgiris.lt apie trenerių štabą kalbėjo „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas.

Į trenerių štabą taip pat įsiliejo anksčiau su I.Zouros dirbęs graikas Thanasis Molvydas.

„Gintaro ir Sauliaus atskirai pristatinėti nereikia, nes „Žalgirio“ gerbėjai juos puikiai pažįsta. Esu labai patenkintas, kad „Žalgirio“ trenerių kolektyve turime stiprių lietuvių, kurie gali įkvėpti šalies jaunuosius krepšininkus. Jie žalgiriečius pažįsta kaip nuluptus, todėl kartu ruošti komandą pergalėms mums bus daug lengviau“, - trenerių štabu džiaugėsi I.Zouros.

Šiuo metu G.Krapikas taip pat yra Lietuvos rinktinės trenerio asistentas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.