EUROLYGA 2023

Kauno „Žalgiris“ A.Juškevičių paskolino vokiečiams

Adas Juškevičius savo įgūdžius demonstruos Vokietijoje. Kauno „Žalgirio“ klubas savo įžaidėją paskolino Brėmerhafeno „Eisbaeren“ komandai. Apie tai, kad savo ekipoje turės 24 metų 194 cm ūgio krepšininką informavo „Eisbaeren“ klubas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 26, 2013, 3:39 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 5:54 PM

A.Juškevičius prie Vokietijos ekipos iškart prisijungti negali – jis šiuo metu dirba su Lietuvos rinktine ir tikisi būti įtrauktas tarp dvylikos nacionalinės komandos žaidėjų, kurie kovos Europos krepšinio čempionate.

„Vokietijos klubas man parodė didelį dėmesį. Ten man tektų pagrindinio įžaidėjo rolė ir atsakomybė, todėl nusprendžiau, kad tai gali būti gera galimybė dar labiau sutvirtėti ir patobulinti savo žaidimą. Tikiu, kad „Žalgirį“ palieku ne visam laikui“, - tinklalapiui zalgiris.lt anksčiau yra sakęs A.Juškevičius.

Praėjusiame Lietuvos krepšinio lygos (LKL) sezone A.Juškevičius sužaidė 20 rungtynių, per kurias rinkdavo po 7,6 taško bei atlikdavo po 2,4 rezultatyvaus perdavimo.

„Adas yra ant rinktinės slenksčio, todėl klubiniame krepšinyje turėtų užimti startinio įžaidėjo vietą. Deja, „Žalgiryje“ tokios pozicijos šiuo metu pasiūlyti negalime. Vokietijos komandoje jis bus pagrindinis įžaidėjas, sulauks didesnės atsakomybės ir, manome, kad tai jam padės dar labiau tobulėti“, - sakė Kauno „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.