EUROLYGA 2023

Generalinis Lietuvos krepšinio rinktinės rėmėjas „TonyBet“ ir LKF pratęsė bendradarbiavimo sutartį

Sekmadienį Kauno „Žalgirio“ arenoje

A.Guoga džiaugėsi, kad „TonyBet“ gali prisidėti ne tik prie vyrų rinktinės pergalių, bet ir prie jaunųjų Lietuvos krepšininkų ugdymo.<br>D.Umbraso nuotr. iš archyvo
A.Guoga džiaugėsi, kad „TonyBet“ gali prisidėti ne tik prie vyrų rinktinės pergalių, bet ir prie jaunųjų Lietuvos krepšininkų ugdymo.<br>D.Umbraso nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Sep 2, 2013, 1:06 AM, atnaujinta Mar 1, 2018, 3:05 PM

Prieš Lietuvos ir Gruzijos rinktinių mačą vykusioje spaudos konferencijoje Lietuvos krepšinio federacijos prezidentas Arvydas Sabonis ir generalinio Lietuvos krepšinio rinktinės rėmėjo, lažybų bendrovės „TonyBet“ įkūrėjas ir savininkas Antanas Guoga pasirašė ilgalaikę, ketverių metų bendradarbiavimo sutartį.

Nuo 2010 metų Lietuvos krepšinio rinktinę ir stipriausius Lietuvos krepšinio klubus remiančios lažybų bendrovės savininkas A.Guoga džiaugėsi, kad „TonyBet“ gali prisidėti ne tik prie vyrų rinktinės pergalių, bet ir prie jaunųjų Lietuvos krepšininkų ugdymo.

„Mūsų tikslas - stiprinti ir tęsti gilias Lietuvos krepšinio tradicijas ir prisidėti tiek prie Lietuvos vyrų rinktinės, tiek ir prie jaunųjų krepšinio talentų pergalių. Krepšinis neabejotinai yra mūsų tautos pasididžiavimas ir mes jaučiame pareigą prisidėti prie jo puoselėjimo“, - spaudos konferencijoje sakė A.Guoga.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.